Redactia.ro
Home » Sport » Scandal! Fosta soție a lui Maradona nu a primit-o pe fosta iubită la priveghi!

Scandal! Fosta soție a lui Maradona nu a primit-o pe fosta iubită la priveghi!

GALERIE FOTO (2) scandal sotie amanta, Diego Maradona, Claudia Villafane, Rocio Oliva , înmormântare

Fosta iubită a lui Diego Maradona, Rocio Oliva, a dorit să participe la priveghiul marelui fotbalist, dar nu a fost lăsată. Fosta soție a argentinianului, Claudia, i-a interzis să intre. I s-a transmis să stea la coadă cu fanii.

Claudia Villafane, împreună cu cele două fete şi prietenii apropiați ai fostului mare fotbalist, au organizat un priveghi înainte ca fanii să fie lăsați să-l vadă. Ultima iubită, Rocio Oliva a dorit să fie și ea prezentă, dar familia nu a lăsat-o să-l vadă. În aceste condiții, femeia o acuză acum pe Claudia Villafane că nu a lăsat-o să-și ia adio de la cel cu care a avut o relație 6 ani.

„Nu ştiu de ce-mi fac asta. Tot ce mi-am dorit a fost să-mi iau adio de la Diego. Familia lui ar trebui să se gândească şi la ce şi-ar fi dorit el. Dumnezeu vede ceea ce fac şi vor plăti pentru asta!”, a declarat fosta iubită.


Maradona și fosta jucătoare de fotbal feminin s-au cunoscut în 2012, iar în februarie 2014 au decis să se logodească. Relația lor a fost plină de suișuri și coborâșuri. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Femeia l-a acuzat chiar pe fostul fotbalist că ar fi fost violent.

„Îmi vin în minte toate amintirile frumoase pe care le-am avut. Tot ce am trăit cu Diego a fost frumos. M-a iubit foarte mult. M-a învățat multe despre viață”, a spus Rocio Oliva, pentru presa din Argentina.

Fanii l-au condis pe ultimul drum

Peste 1 milion de fani au mers la Palatul prezidențial să- și ia adio de la idolul lor. Nu au lipsit însă conflictele cu forțele de ordine. La ora 16.00 așa cum se anunțase, oamenii nu au mai fost lăsați să intre în Palatul prezidențial, iar acest lucru i-a nemulțumit. Au fost moment de haos, când lumea practice s-a călcat în picioare, iar poliția a intervenit în forță. Inițial înmormântarea s-a amânat, până când spiritele s-au calmat.Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui El Pibe de Oro acoperit cu steagul Argentinei a fost transportat de la Palatul prezidențial la cimitirul Jardin Bella Vista. A fost înmormântat în cavoul familiei. Ceremonia de înmormântare a fost una privată. Mii de fani au fost însă prezenți pe margine drumului spre cimitir.

Cifrele lui Diego Maradona

Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell’s (1993-1994);
312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: