Redactia.ro
Home » Sport » Diego Maradona, avere impresionantă! Cui a lăsat totul!

Diego Maradona, avere impresionantă! Cui a lăsat totul!

Diego Maradona, mostenire, copii

El D10S, așa cum a fost supranumit cel mai bun fotbalist din lume avea o avere uriașă. Nu se știe exact suma, dar se pare că ar fi vorba despre aproape 60 de milioane de euro.

În urmă cu mai bine de un an, Diego Maradona anunța cine va moșteni averea sa. Culmea, deși avea 10 copii, fostul mare fotbalist spunea că va dona toți banii.

“Dorm liniştit, pentru că muncesc. Vreau să le spun tuturor că voi dona totul. Tot ce am strâns în viaţă voi dona…”, a spus Maradona într-un film postat pe Instagram

Se spune că averea sa ar fi fost de aproape 60 de milioane de euro, în condițiile în care a achitat fiscului italian 39 de milioane de euro. Diego Maradona a fost căsătorit o singura dată, cu Claudia Villafane. Împreună au avut două fete, Dalma și Giannina. După divorț, au mai fost văzuți împreună, totuși în ultima perioadă nu își mai vorbeau, după ce Maradona a dat-o în judecată. De altfel, de ani buni fostul fotbalist nu era în relații bune nici cu fiicele sale. Mesajul postat de Giannina, după ce tatăl său și-a dat jos pantalonii într-o filmare spune totul.

„ Pentru unii este Maradona, pentru mine este doar o filmare cu un om bătrân. Pentru unii e o surpriză, e distracție…dar nu și pentru mine. Pentru mine este un nou moment în care se redeschid răni vechi, este o tristețe teribilă să îl văd așa. Nimeni nu știe prin ce am trecut. Și am remarcat că nimeni dintre cei prezenți nu-și dă seama ce se întâmplă. Eu l-am trimis pe tata la culcare de multe ori în momente care nu-mi convenea deloc să fac asta!”, a scris Gianinna pe contul său.

El pibe d’oro și-a recunoscut toți copiii

Pe lângă cele două fiice, Diego Maradona a mai avut încă 8 copii. Un fiu, Diego Junior din relația cu modelul Cristina Sinagra, pe care l-a recunoscut după de a divorțat de Claudia. Acesta trăiește în Napoli, orașul în care argentinianul a scris istorie. Maradona a mai avut o relație cu Valeria Sabalain, din care s-a născut o fată, Jana. Amândoi trăiesc în Italia, iar în ultima perioadă vorbeau din ce în ce mai des cu tatăl lor. Plănuiau chiar să-l viziteze în Argentina. Cel mai mic fiu are doar 7 ani, Diego Fernando Maradona Ojeda. Matias Morla, avocatul și cel mai apropiat prieten al fostei legende declara în urmă cu ceva timp că acesta mai are 4 copii în Cuba, acolo unde a petrecut mai mult timp între 2000 și 2005. Lu, Harold, Javielito și Joana. Anul trecut s-a aflat că mai are un fiu în Argentina.

“Maradona are patru copii în Cuba cu care ţine legătura. Trebuie să vorbesc cu Diego care, deocamdată, nu i-a recunoscut, însă îşi va asuma responsabilităţile care îi revin”, spunea Matias Morla, în urmă cu doi ani.

Ulimele zile din viața lui Maradona

Pe 30 octombrie, Diego Maradona împlinea 60 de ani. La doar câteva zile după aniversare a fost internat și operat pe creier. Doctorii au declarat că recuperarea decurge bine, dar sunt problem din cauză că fostul mare fotbalist era dependent de alcool. Pe 25 noiembrie, fotbalistul care nu va fi uitat niciodată a suferit un stop cardiorespirator. Prietenii spun că în ultima perioadă era depresiv, iar schimbările de dispoziție l-au făcut să amâne revenirea pe banca celor de la Gimnasia Esgrima y Plata. “Nu-l mai motiva nimic”, au spus apropiații. Totuși ceva încă îl motiva. Sportul pe care l-a iubit atât de mult.

„Măcar să merg la un meci sau la un antrenament”, le-a spus Maradona doctorilor.

Miercuri seara, fanii din Napoli și din Argentina au luat cu asalt străzile. Au afișat bennere, au făcut proiecții, au aprins lumânări și au cântat în memoria unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume. În Argentina va fi doliu național timp de trei zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: