Redactia.ro
Home » Sport » Fostul mare fotbalist, Pele în lacrimi după ce Maradona a murit! Omagiu adus de cluburi

Fostul mare fotbalist, Pele în lacrimi după ce Maradona a murit! Omagiu adus de cluburi

Maradona a murit, Barcelona, Napoli, Pele

În ultima perioadă Pele și Diego Maradona deveniseră foarte apropiați. Fosta legendă a fotbalului mondial deplânge moarte prietenului său și a făcut o declarație emoționantă.

A fost o perioadă în care releția dintre cei doi a fost mai tensionată. Dar o dată cu trecerea timpului Pele (80 de ani) și Maradona (60 de ani) deveniseră prieteni. La scurt timp după ce a aflat de moartea unuia dintre cei mai mari fotbaliști din lume, Pele a declarat:

„Cu siguranţă într-o zi vom lovi o minge împreună, sus în cer”, a spus Pele, într-o scurtă declaraţie pentru Reuters.

Vestea tristă a fost confirmată de cel mai bun prieten al său care i-a fostă alături până la final. Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din provincia de Buenos Aires, în timp ce mai multe ambulanțe se îndreptau spre el.

„A murit Diego”, a declarat, pentru EFE, Sebastian Sanchi.

Omagiu pentru ”El Pibe d’Oro”

Cluburile la care a jucat Maradona i-au adus un ultim omagiu. Cumplita veste a șocat pe toată lumea. Clubul la care Maradona a scris istorie, Napoli a schimbat sigla de pe pagina oficială de Facebook cu una neagră.

”Toată lumea așteaptă cuvintele noastre. Dar ce cuvinte putem folosi pentru durerea pe care o trăim? Acum este timpul pentru lacrimi. Apoi va fi momentul pentru cuvinte”, au scris cei de la Napoli.

Și cei de la Boca Juniors au postat un mesaj emoționant. De aici Maradona a plecat în Europa, apoi s-a întors și și-a încheiat cariera tot aici.

”Mulțumiri eterne eternului Diego”.

Un alt club pentru care Maradona a jucat, Barcelona a postat un ultim omagiu pentru argentinian.

Loading...