Redactia.ro
Home » Sport » Prima imagine cu Maradona după operație

Prima imagine cu Maradona după operație

Diego Maradona, dialog incredibil între doctori

Doctorul Leopoldo Luque, cel care îl îngrijește pe Maradona a publicat prima poză cu fostul mare fotbalist, după operație.

Diego Maradona a fost operat pe creier, după ce i s-a descoperit un hematom subdural, săptămâna trecută. Antrenorul se recuperează destul de repede, drept dovadă stă poza publicată pe rețelele de socializare de doctorul său, Leopoldo Luque.

„A trecut peste marea teamă. Diego continuă să se recupereze”, a scris Leopoldo Luque în dreptul fotografiei.

Săptămâna trecută Maradona a ajuns la spital pentru că nu se simțea foarte bine. S-a bănuit că ar avea coronavirus, dar testul a fost negativ. După ce i s-au făcut toate analizele i s-a descoperit un hematom subdural. În cele mai multe cazuri persoanele care au această problemă sunt dependente de alcool.

Dependența îi poate aduce moartea

Ani de zile „El Pibe D’Oro” a fost dependent de droguri. A reușit cu greu să renunțe, dar acum consumă foarte mult alcool. Doctorul și prietenul său a declarat că în cazul în care nu va renunța, își va pierde viața.

„Maradona are nevoie de asistenţă permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool. E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul şi starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne şi să fim fermi. Diego are nevoie de asistenţă permanentă, să-l convingem să continue tratamentul!“, a declarat doctorul Alfredo Cahe pentru „Clarin“.
El Pibe D’Oro” a împlinit 60 de ani, pe 30 octombrie.

În urmă cu ceva vreme și fosta iubită a campionului mondial trăgea un semnal de alarmă. Ea spunea că Maradona nu poate fi tratat cu medicamente pentru că bea foarte mult.

„Poţi să-i dai vitamine lui Diego şi să-l hidratezi, dar nu asta e soluţia. Diego ia pastile ca să doarmă, iar marea lui problemă e alcoolul, toată lumea ştie asta. Cine zice altceva e un mincinos. El ar trebui internat într-o clinică pentru dependenţii de alcool. Diego nu poate fi controlat“, a declarat Rocio Oliva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: