Redactia.ro
Home » Sport » Drogurile și alcoolul l-au distrus! Are zilele numărate dacă nu renunță

Drogurile și alcoolul l-au distrus! Are zilele numărate dacă nu renunță

Diego Maradona, dependență, alcool, droguri

Abuzurile pe care le-a făcut toată viața, fie că a fost vorba de droguri, fie de alcool, l-au adus pe Diego Maradon într-o situație delicată. Medicii încearcă să-l salveze.

Săptămâna trecută, fostul mare fotbalist a ajuns de urgență la spital. Se întâmpla la doar câteva zile după ce a împlinit 60 de ani. Mai întâi s-a crezut că nu este ceva foarte grav, apoi după ce i s-a făcut un computer tomograf a ajuns direct pe masa de operație. I s-a descoprit un hematom subdural. Așa că a fost imediat operat pe creier. Alcoolismul este cauza apariției unui hematom subdural la cei mai mulți pacienți. Se știe foarte bine faptul că Diego Maradona a consumat ani la rând droguri. După repetate încercări, și drumuri pe la tot felul de clinici a reușit să renunțe la ele. A devenit însă dependent de alcool.

„Maradona are nevoie de asistenţă permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool. E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul şi starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne şi să fim fermi. Diego are nevoie de asistenţă permanentă, să-l convingem să continue tratamentul!“, a declarat doctorul Alfredo Cahe pentru „Clarin“.

Cahe are o relație de prietenie cu antrenorul argentinian de aproape 30 de ani, deci îl cunoaște foarte bine.

Fosta iubită a lui Maradona, despre dependența antrenorului

În urmă cu ceva vreme, fosta iubită a lui Maradona, Rocio Oliva făcea declarații despre starea acestuia.

„Poţi să-i dai vitamine lui Diego şi să-l hidratezi, dar nu asta e soluţia. Diego ia pastile ca să doarmă, iar marea lui problemă e alcoolul, toată lumea ştie asta. Cine zice altceva e un mincinos. El ar trebui internat într-o clinică pentru dependenţii de alcool. Diego nu poate fi controlat“, a declarat Rocio Oliva.

Doctorul Alfredo Cahe susține că viața lui Maradona este în pericol, dar acesta nici măcar nu își dă seama.

„El nu e conştient de ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curăţat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunţat la droguri de mulţi ani, dar acum e dependent de alcool şi anxiolitice. Nu poate părăsi spitalul când vrea el“, a mai spus Alfredo Cahe.
Medicul care îl tratează în acest moment pe fostul mare fotbalist spune că starea acestuia este bună. A avut doar mici episoade de confuzie, ceea ce este normal în perioada de abstinenţă. În ultima perioadă, Maradona a suferit mai multe operații. Mai întâi la stomac, apoi la un genunchi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: