Redactia.ro
Home » Sport » De ce a ajuns Maradona pe masa de operație

De ce a ajuns Maradona pe masa de operație

Diego Maradona omagiu, bacnota

Diego Maradona a fost operat după ce i s-a descoperit un cheag de sânge la creier. Deși operația a decurs bine, fostul mare fotbalist nu este într-o stare foarte bună. Stilul de viață pe care l-a avut atâția ani i-a subrezit sănătatea. A renunțat la droguri, dar nu și la alcool.

Medicii au anunțat că operația la care a fost supus ”El Pibe D’oro” a decurs foarte bine, iar antrenorul se recuperează. Totuși starea sa de sănătate este precară. Și asta din cauza exceselor pe care le face. Se știefaptul că mulți ani a consumat droguri. Acum prietenii spun că nu se poate opri din a bea foarte mult. Alfredo Cahe îl conoaște pe Diego Maradona foarte bine și care în ultimii 30 de ani i-a fost mereu aproape. Acesta a făcut dezvăluiri despre starea argentinianului.

”Maradona are nevoie de asistență permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool. E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul! El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice”, a spus Cahe, pentru Clarin.

Maradona rămâne internat

După operația suferită joi, care a durat aproape 2 ore, Diego Maradona va mai rămâne internat câteva zile. A avut momente de confuzie datorate abstinenței de alcool. Medicii au decis să-l trateze și pentru aceste probleme. În ultimii ani, fostul mare fotbalist a fost internat de mai multe ori. A avut probleme la stomac, dar a fost nevoit să facă și o operație la un genunchi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: