Redactia.ro
Home » Sport » Maradona a fost internat! Ce spun medicii

Maradona a fost internat! Ce spun medicii

Diego Maradona, doctori suspecti, acuzatii grave

Diego Armando Maradona a ajuns de urgență la spital. Fostul mare fotbalist s-a simțit foarte rău și s-a crezut că ar avea coronavirus.

Antrenorul care a împlinit în urmă cu câteva zile 60 de ani s-a simțit din ce în ce mai rău în ultimele zile. S-a crezut că ar putea avea coronavirus, dar rezultatul testului a fost negativ. După ce i s-a făcut rău a fost dus de urgență la spital, iar medicii au decis să-l interneze pentru a-l ține sub observație cel puțin o săptămână. El Pibe D’Oro are de mai multă vreme probleme de sănătate. A suferit și mai multe intervenții chirurgicale. Acum, doctorii spun că ar avea anemie și depresie. În plus s-ar fi agitat foarte mult la meciul echipei sale, Gimnasia La Plata, iar asta nu i-a făcut bine.

„Nu e ușor cu Maradona, nu acceptă cu ușurință ajutorul, va sta în spital cel puțin trei zile pentru a se hidrata și pentru a fi din nou bine”, a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona.

Maradona s-a operat anul trecut

În urmă cu mai bine de un an, Diego Maradona s-a operat. Fostul internaţional al naţionalei Argentinei a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept. Din cauza multiplelor accidentări fostul mare fotbalist are probleme la ambii genunchi. Tot anul trecut, antrenorul a mai trecut printr-o operație. De această dată la stomac. A descoperit că are hemoragie în timpul unui control de rutină. În anul 2018 fusese internat pentru probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. În acest moment, Maradona o antrenează pe Gimnasia La Plata. Este pentru a treia oară când „El Pibe de Oro” antrenează în Argentina. În trecut i-a pregătit pe cei de la Deportivo Mandiyú şi Racing, apoi a mers în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl şi Al Fujirah. Diego Maradona a pregătit şi naţionala Argentinei la Cupa Mondială din 2010

Etichete: