Redactia.ro
Home » Sport » Maradona a scăpat de retrogradare! Decizia luată de federația argentiniană de fotbal

Maradona a scăpat de retrogradare! Decizia luată de federația argentiniană de fotbal

Diego Maradona, dependență, alcool, droguri

Maradona a scăpat de retrogradare. Din cauza pandemiei de coronavirus, federația argentiniană de fotbal a decis să încheie campionatul.

Maradona nu se mai teme pentru echipa sa. Președintele federației argentiniene de fotbal, Claudio Tapia a anunțat că s-a decis încheierea campionatului. În plus nicio echipă nu va retrograda în acest sezon, dar nici în următorul. Gimnasia La Plata, echipă antrenată de Diego Maradona a scăpat astfel de orice grijă. În momentul în care campionatul a fost întrerupt argentinienii erau pe locul 19 din 24 de formații și ar fi putut avea probleme. În Argentina competițiile au fost întrerupte la jumătatea lunii martie.

„Vom încheia campionatul pentru a putea desemna echipele calificare pentru competiţiile continentale de anul viitor”, a declarat Tapia, pentru TNT.

Maradona a scăpat de retrogradare!

Claudio Tapia a decis ca nicio echipă să nu retrogradeze în acest sezon, spunând că astfel încearcă să ajute cluburile care au probleme din cauza pandemiei de coronavirus.
Diego Maradona a preluat-o pe Gimnasia La Plata în toamna anului trecut, iar obiectivul său era evitarea retrogradării. Maradona a mai antrenat 5 echipe în cariera sa, ultima în Mexic în liga a doua, Dorados de Sinaloa. De acolo a plecat din cauza unor probleme de sănătate. După ce a trecut printr-o operație complicată și a avut nevoie de o perioadă de recuparare a decis să revină în fotbal și a acceptat oferta celor de la Gimnasia La Plata.

Tricoul lui Maradona, vândut cu 55.000 de euro

În week-end a fost organizată o licitație în scopuri caritabile pentru a ajuta orașul Napoli. Fostul fundaș, Ciro Ferrara a donat tricoul care i-a aparținut lui Maradona, și pe care el îl primise după un amical jucat în iunie 1987. În total s-au adunat 85.000 de euro din vânzarea obiectelor care le-au aparținut mai multor fotbaliști. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta persoanele afectate de coronavirus din Napoli.

”Am mai câştigat un meci, Ciro Ferrara. Poate cel mai important”, a scris Maradona pe conturile sale de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: