Redactia.ro
Home » Sport » Maradona se teme de coronavirus! “Unii tratează în glumă situaţia”

Maradona se teme de coronavirus! “Unii tratează în glumă situaţia”

Maradona se teme de coronavirus

Maradona se teme de coronavirus. Fostul mare fotbalist spune că deocamdată în Argentina nu au fost luate toate măsurile împotriva pandemiei de COVID 19.

Diego Maradona le-a transmis italienilor un mesaj de susținere. Fostul mare fotbalist este foarte îngrijorat și susține că în Argentina, deocamdată situația este tratată cu superficialitate.

„Am locuit 7 ani la Napoli. Am familie acolo, prieteni. Italia face parte din viaţa mea şi vreau să transmit un mesaj de susţinere. Mă bucur că toată lumea a realizat că trebuie să stea în casă, sper ca şi Argentina să ia măsuri la timp. Unii tratează în glumă situaţia, dar aici până în urmă cu câteva zile nimeni nu pomenea de pandemie, de coronavirus. Toată lumea se pupa, stadioanele erau pline. Acum, sperăm să trecem cu bine de această criză” a declarat antrenorul celor de la Gimnasia La Plata.

Maradona se teme de coronavirus

Argentinienii au raportat 1795 de persoane infectate dintre care 65 au decedat.

“Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute. Totul se rezolvă cu educaţie, disciplină şi respect. Noroc tuturor!”, a mai spus argentinianul considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

Cotidianul spaniol Marca i-a dedicat astăzi o pagină celebrului fotbalist. “El Pibe D`Oro” a vorbit despre consumul de droguri și despre cum afectează acestea viața unui sportiv.

”Am luat droguri o parte din cariera mea, dar niciodată nu le-am folosit pentru a mă stimula. Cei care spun că poți fi stimulat de cocaină nu știu nimic. Dacă iei cocaină ca să joci fotbal, nu poți juca. Cocaina nu te ajută pe gazon. Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi. Pentru că dependentul de droguri nu este iertat pentru nimic”, a spus fostul mare fotbalist.

În prezent, Diego Armando Maradona este antrenorul echipei Gimnasia La Plata. El a preluat-o în septembrie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: