Redactia.ro
Home » Sport » Maradona, spectacol pe bancă! A căzut pe spate, a plâns și s-a rugat!

Maradona, spectacol pe bancă! A căzut pe spate, a plâns și s-a rugat!

Diego Maradona operatie, fani,

Diego Maradona a făcut un adevărat spectacol la marginea terenului. Faza zilei a oferit-o însă în momentul în care a căzut în fața băncii tehnice. La ultimul meci al echipei sale, antrenorul s-a enervat pe elevii săi. Și-a dat o palmă peste cap, apoi s-a rostogolit direct pe spate.

În timpul meciului dintre Gimnasia la Plata și Cordoba scor 2-1, Diego Maradona a făcut spectacol pe margine. Mai întâi, s-a rugat minute în șir. Apoi, s-a enervat și a comentat la mai multe faze. La scorul de 1-1, elevii săi l-au enervat pe fostul international. Acesta țipa de pe margine. Apoi s-a lovit cu palma peste cap s-a dezechilibrat și picioarele nu l-au mai ajutat. A căzut direct pe spate. Imaginile s-au răspândit în doar câteva minute în toată lumea.

La final în timpul interviurilor a izbucnit în lacrimi. Gimnasia se luptă să evită retrogradarea în campionatul argentinian.

A preluat-o pe Gimnasia, în septembrie

Diego Maradona a preluat echipa în luna septembrie și încearcă evitarea retrogradării. După doar două luni a demisionat pentru că preşedinte clubului, Gabriel Pellegrino, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. După doar câteva zile a revenit pe banca tehnică a echipei. Alegerile vor avea loc pe 14 decembrie, iar fostul international susține în continuare că va pleca, dacă actualul președinte nu rămâne în cadrul clubului.

„El Pibe D’Oro” are probleme medicale

Se știe că Maradona are probleme la genunchi. În vara lui 2019 s-a operat. Cu câteva luni înainte suferise și o intervenție la stomac. „El Pibe D’Oro” ar trebui să intervină și la celălalt genunchi. Doctorii au spus că suferă de artrită, iar din cauza efortului depus de-a lungul carierei ambii ghenunchi îi sunt afectați. De asemenea a fost operat și la un umăr. Antrenorul de 58 de ani și-a dat demisia în luna iunie de la Dorados de Sinaloa, pentru a avea grijă de sănătatea sa.

Citește și: Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor! Prezentare, inedită!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: