Redactia.ro

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor! Prezentare, inedită!

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor. Fotbalistul de 35 de ani s-a transferat la Estudiantes La Plata, unde vrea să-și încheie cariera. Fanii au sărbătorit sosirea lui Mascherano într-un mod cu totul inedit.

Javier Mascherano a fost primit ca un rege de argentinienii de la Estudiantes La Plata. Oficialii clubului au vrut ca prezentarea să fie specială, așa că i-au rugat pe fani să vină la stadion cu câte un cadou. Suporterii s-au conformat și au venit în număr foarte mare. Au strâns peste 8000 de cadouri. Acestea vor fi donate de Crăciun copiilor nevoiași.

Argentinianul are o carieră demnă de invidiat

După ce a văzut cum s-au mobilizat fanii, Javier Mascherano le-a mulțumit la conferința de presă.

„Mulțumesc. Sunteți incredibili”, a spus fotbalistul.

Javier Mascherano a început să joace la River Plate. În 2005 s-a transferat la Corinthians. Un an mai târziu și-a început Aventura în Europa. A jucat un sezon la West Ham, apoi a ajuns la Liverpool unde a rămas trei ani. În august 2010 a ajuns în Spania, la Barcelona unde a jucat 8 ani, fiind și căpitanul echipei. Aici a câștigat cele mai multe trofee. De patru ori a fost campion în La Liga. Tot de 4 ori a câștigat și Copa del Rey, iar de 3 ori Supercupa Spaniei. Două titluri în Liga Campionilor, 2 Supercupe ale Europei, dar și 2 titluri la Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA. În 2018 a decis să accepte oferta chinezilor de la Hebei China Fortune. Ajuns la 35 de ani, Mascherano a decis să-și petreacă ultimii ani în Argentina.

Citește și: FC Voluntari – Viitorul 1-2! Munteanu a înscris golul victoriei

Loading...