Redactia.ro
Home » Sport » Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor! Prezentare, inedită!

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor! Prezentare, inedită!

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor

Javier Mascherano, surpriză uriașă din partea fanilor. Fotbalistul de 35 de ani s-a transferat la Estudiantes La Plata, unde vrea să-și încheie cariera. Fanii au sărbătorit sosirea lui Mascherano într-un mod cu totul inedit.

Javier Mascherano a fost primit ca un rege de argentinienii de la Estudiantes La Plata. Oficialii clubului au vrut ca prezentarea să fie specială, așa că i-au rugat pe fani să vină la stadion cu câte un cadou. Suporterii s-au conformat și au venit în număr foarte mare. Au strâns peste 8000 de cadouri. Acestea vor fi donate de Crăciun copiilor nevoiași.

Argentinianul are o carieră demnă de invidiat

După ce a văzut cum s-au mobilizat fanii, Javier Mascherano le-a mulțumit la conferința de presă.

„Mulțumesc. Sunteți incredibili”, a spus fotbalistul.

Javier Mascherano a început să joace la River Plate. În 2005 s-a transferat la Corinthians. Un an mai târziu și-a început Aventura în Europa. A jucat un sezon la West Ham, apoi a ajuns la Liverpool unde a rămas trei ani. În august 2010 a ajuns în Spania, la Barcelona unde a jucat 8 ani, fiind și căpitanul echipei. Aici a câștigat cele mai multe trofee. De patru ori a fost campion în La Liga. Tot de 4 ori a câștigat și Copa del Rey, iar de 3 ori Supercupa Spaniei. Două titluri în Liga Campionilor, 2 Supercupe ale Europei, dar și 2 titluri la Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA. În 2018 a decis să accepte oferta chinezilor de la Hebei China Fortune. Ajuns la 35 de ani, Mascherano a decis să-și petreacă ultimii ani în Argentina.

Citește și: FC Voluntari – Viitorul 1-2! Munteanu a înscris golul victoriei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: