Redactia.ro
Home » Sport » FC Voluntari – Viitorul 1-2! Munteanu a înscris golul victoriei

FC Voluntari – Viitorul 1-2! Munteanu a înscris golul victoriei

FC Voluntari - Viitorul 1-2

FC Voluntari – Viitorul 1-2. Andraz Struna a reușit un gol spectaculos, în timp ce Louis Munteanu a înscris golul victoriei în minutul 88.

FC Voluntari a avut prima ocazie prin Căpățână. Imediat atacantul Viitorului, Iancu ar fi putut deschide scorul, dar a ratat singur cu portarul.Primul gol a venit în minutul 66 după ce Struna a marcat un super gol. Patru minute mai târziu, Rivaldinho a egalat pentru Viitorul. Căpățână a mai ratat o șansă pentru Voluntari. În minutul 88, Louis Munteanu a adus victoria constănțenilor. După acest meci echipa lui Gică Hagi este pe locul 3 în Liga 1.

„Sunt fericit că mi-am ajutat echipa și sper ca de acum înainte să marchez cât mai mult. Încep să capăt experienţă, îi mulţumesc lui Mister că are încredere în mine şi sper să o întorc tot aşa. Nu am avut emoţii la gol, am o personalitate bună!Dacă voi juca, vreau să marchez şi cu FCSB, dar mai important e să câştige echipa” a spus Louis Munteanu, la Digi Sport.

Gheorghe Hagi, nervos după meci

Chiar dacă elevii săi au câștigat, Hagi a spus că echipa sa nu merita victoria.

“Am luat 3 puncte norocoase. Eram obosiți, lenți și previzibili. Îmi felicit jucătorii, i-am pupat pe toți. Am fost inspirat cu Munteanu și Rivaldinho. Louis e un marcator. E important că marchează goluri. Toate victoriile sunt importante și frumoase. Așa e fotbalul. Unul râde, altul plânge. Voluntari merita mai mult. E oboseală mare. Am avut o săptămână grea, cu deplasări. Toată lumea era supărată din cauza ultimelor două înfrângeri. Jucătorii nu mai aveau mintea limpede. Sunt fericit pentru victorie. E nemeritată!”, a declarat Gică Hagi la Look Sport, după, FC Voluntari – Viitorul 1-2 .

Citește și: Gică Popescu, într-o situație jenantă! “Oamenii mă întrebau unde e Hagi”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: