Redactia.ro
Home » Sport » Gică Popescu, într-o situație jenantă! “Oamenii mă întrebau unde e Hagi”

Gică Popescu, într-o situație jenantă! “Oamenii mă întrebau unde e Hagi”

Gică Popescu, într-o situație jenantă

Gică Popescu a povestit ce s-a întâmplat la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2020. Toată lumea a întrebat unde este Gică Hagi, iar “Baciul” a fost nevoit să dea explicații.

Absența lui Gică Hagi de la evenimentul de la București a uimit toată lumea fotbalului. Niciunul dintre invitați nu a înțeles de ce a lipsit fostul decar al naționalei. Gică Popescu a povestit la Telekom Sport cum a încercat să explice situația.

„Îmi era foarte greu să le spun ce s-a întâmplat. Ei au plecat înmărmuriţi, pentru că nu realizau care a fost motivul pentru care Hagi nu a fost invitat. Oamenii nu înţeleg anumite chestiuni şi vin dintr-o lume fotbalistică normală, civilizată, care nu e ca la noi. Nu le-a făcut cinste această abordare celor de la federație. Lăsând la o parte toate disputele care pot apărea, trebuie să scoatem în faţă ce avem mai bun în fotbalul românesc. Hagi, Mircea Lucescu, Chivu, Dan Petrescu, Mutu, Ienei, Piţurcă. Nu trebuiau să lipsească de la acel eveniment! După care, după acea oră cât a durat evenimentul, puteau face orice. Nu e normal să vină oameni din afara ţării şi să întrebe: ‘Unde e Hagi?’. Şi să nu înţeleagă ce s-a întâmplat, când le-am spus că nu a fost invitat. Când le-am spus, am crezut că Figo se ridică şi pleacă. Nu le face cinste celor de la FRF o astfel de abordare, pentru că nu e normal”, a declarat Popescu.

Federația i-a trimis o scrisoare lui Hagi

După incidentul neplăcut, Federația Română de Fotbal i-a trimis o scrisoare în care a încercat, fără prea mult success să explice gafa și să-și ceară scuze. Foarte mulți oameni din fotbal au criticat dur gestul. Printre personalitățile internaționale care au luat parte la evenimentul de la București s-au numărat: Iker Casillas (Spania), Phillip Lahm (Germania), John Sivebæk (Danemarca), Ricardo Carvalho (Portugalia), Marcel Desailly (Franţa), Theodoros Zagorakis (Grecia), João Mário (Portugalia), Figo (Portugalia), Karel Poborsky (Cehia), Ruud Gullit (Olanda), Andrei Arşavin (Rusia), sau Francesco Totti (Italia).

Citește și: Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon! Unde vrea să joace!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: