Redactia.ro
Home » Sport » Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon! Unde vrea să joace!

Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon! Unde vrea să joace!

Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon!

Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon. Portanul naționalei nu a reușit să bifeze niciun meci oficial pentru echipa din Franța.

Tătărușanu a avut evoluții foarte bune la echipa națională, fiind de mai multe ori omul meciului, dar la echipa de club nu a reușit să se impună. S-a transferat în acestă vară de la Nantes. Deși a primit asigurări că va juca titular, nu a prins niciun meci. Anthony Lopes nu a părăsit echipa așa cum se credea, iar românul a rămas pe banca de rezerve. În aceste condiții portarul naționalei României a anunțat în repetate rânduri că își dorește să se transfere la altă echipă.

Ce oferte are Tătăruşanu

Jurnaliștii francezi, scriu că goalkeeperul o va părăsi pe Lyon în această iarnă. Se pare că ar avea mai multe oferte tot de la cluburi din Franța. Perioada de mercato va începe în mai puțin de o lună. În acest moment cota de piață a lui Tătărușanu este de 2,5 milioane de euro, potrivit transfermarket.com. Oricum, în acest moment este accidentat la spate, deci până la începutul anului următor nu va putea juca. În vară, atunci când a acceptat oferta francezilor, românul a fost dorit și de AS Roma, dar a preferat să rămână în Ligue 1. Se pare că și acum își dorește același lucru. Tătărușanu a fost prezent la toate meciurile din campania de calificare la EURO 2020 și a fost de mai multe ori cel mai bun jucător de pe teren.

Citește și: Budescu, acuzații la adresa lui Contra! “Nu vreau să mai aud de națională”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: