Redactia.ro
Home » Sport » Maradona prins în offside! Și-a dat pantalonii jos pentru a sărbători! Reacția fiicei celebrului fotbalist

Maradona prins în offside! Și-a dat pantalonii jos pentru a sărbători! Reacția fiicei celebrului fotbalist

Diego Maradona, Paolo Rossi, martin tudor,

Diego Maradona a sărbătorit golul “Mâna lui Dumnezeu” în stilul său caracteristic. Cu un dans indecent în care și-a arătat fundul.

Diego Maradona este cunoscut de o lume întreag. Este poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile, iar fanii i-au iertat mereu ieșirile în decor. Ieri, Diego Maradona a comis-o din nou. A sărbătorit 34 de ani de la celebrul gol, supranumit “Mâna lui Dumnezeu” din meciul cu Anglia de la Campionatul Mondial din Mexic, 1986. Pe rețelele de socializare a devenit viral filmulețul în care El Pibe D’Oro dansează cu soția sa, iar în timpul melodiei își dă jos pantalonii.

Antrenorul celor de la Gimnasia y Esgrima La Plata nu este la prima abatere de acest fel. În trecut au mai apărut filmulețe în care Maradona și-a arătat posteriorul.

Reacția fiicei lui Diego Maradona

Una dintre fetele fostului mare fotbalist, Giannina a reacționat dur după ce a văzut filmulețul cu tatăl său. Se știe faptul că fiicele argentinianului Giannina și Dalma nu au o relație tocmai bună cu tatăl lor.

„Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înșelat.Pentru unii este Maradona, pentru mine este doar o filmare cu un om bătrân. Pentru unii e o surpriză, e distracție…dar nu și pentru mine. Pentru mine este un nou moment în care se redeschid răni vechi, este o tristețe teribilă să îl văd așa. Nimeni nu știe prin ce am trecut. Și am remarcat că nimeni dintre cei prezenți nu-și dă seama ce se întâmplă. Eu l-am trimis pe tata la culcare de multe ori în momente care nu-mi convenea deloc să fac asta!”, a scris Gianinna pe contul său.

Cele două fete nu vorbesc de ani buni cu tatăl lor. Asta după ce Maradona a dat-o în judecată de mai multe ori pe fosta sa soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: