Redactia.ro
Home » Știri » Curajul și ingeniozitatea unei femei în fața teroriștilor Hamas a uimit întreaga lume! Cum a scăpat, după ce a fost ținută ostatică 20 de ore VIDEO

Curajul și ingeniozitatea unei femei în fața teroriștilor Hamas a uimit întreaga lume! Cum a scăpat, după ce a fost ținută ostatică 20 de ore VIDEO

Curajul și ingeniozitatea unei israelience în fața teroriștilor Hamas! Cum a scăpat, după ce a fost ținută ostatică 20 de ore VIDEO

O femeie din Israel și-a împărtășit experiența, după ce a fost ținută ostatică, împreună cu soțul ei, în propria lor casă timp de 20 de ore de teroriștii Hamas. Povestea lor de supraviețuire este remarcabilă și dezvăluie modul în care a reușit să gestioneze această situație extrem de periculoasă, cu ingeniozitate și curaj! Iată detaliile!

Curajul și ingeniozitatea unei femei în fața teroriștilor Hamas a uimit întreaga lume

Rahel Edri, protagonista acestei povești incredibile, a relatat detaliile acestei experiențe traumatizante, într-un interviu acordat unei televiziuni locale. Evenimentele au început atunci când Rahel și soțul ei au auzit alarma sirenei, care anunța atacurile cu rachete și s-au pregătit să se refugieze în adăpostul antiaerian. Cu toate acestea, înainte de a reuși să părăsească casa lor din Ofakim, au fost luați prizonieri de către militanții Hamas, care au intrat cu forța în locuința lor.

Cinci bărbați înarmati au spart ferestrele, pretinzând că sunt polițiști, deși vorbeau în mare parte în arabă. Rahel a fost amenințată cu o armă și cu o grenadă deasupra capului ei. Cu toate acestea, în ciuda situației extrem de tensionate, ea a reușit să-și mențină calmul și să utilizeze o serie de tactici ingenioase pentru a câștiga timp în speranța că vor fi salvați.

Cum a scăpat, după ce a fost ținută ostatică 20 de ore

Una dintre tactici a fost de a-i servi pe răpitori cu băuturi, cum ar fi cola și apă. Rahel a încercat să le distragă atenția, făcând chiar glume cu atacatorii în încercarea de a câştiga timp pentru ca forţele de salvare să ajungă.

Ea a continuat să vorbească cu atacatorii, încercând să stabilească o conexiune și chiar a încercat să învețe limba arabă în timpul captivității.

În mijlocul nopții, forțele speciale au intervenit, iar Rahel și soțul ei au fost eliberați în cele din urmă. Cu toate că în momentul acțiunii de salvare a fost un moment de teamă, ea a fost profund recunoscătoare forțelor de poliție pentru curajul lor și a numit „eroii noștri”.

„Au îndreptat o armă spre mine şi au ţinut o grenadă deasupra capului meu”, a relatat Edri pentru site-ul de ştiri Walla.

„Le-am spus că trebuie să-mi fac insulina, încercând să le distrag atenţia de la faptul că am copii care sunt ofiţeri de poliţie. Le-am oferit băuturi: cola, apă. Am spus: te voi învăţa ebraică, iar tu mă vei învăţa arabă. Am înţeles că era o chestiune de viaţă şi de moarte.

Dintr-o dată, în jurul miezului nopţii, am auzit forţele speciale intrând. În loc să ne ucidă, teroriştii au fugit în diverse locuri şi s-au ascuns până când au fost împuşcaţi. Vreau să mulţumesc poliţiei. Ei sunt eroii noştri”, a mai explicat Rahel Edri.

Sursa foto: Captură Video,  Channel 13 TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: