Redactia.ro
Home » Știri » Curier bătut crunt în scara blocului, după ce a dus o somație de plată – Imagini de pe camerele de supraveghere

Curier bătut crunt în scara blocului, după ce a dus o somație de plată – Imagini de pe camerele de supraveghere

Un curier în vârstă de 69 de ani a fost bătut chiar în scara unui bloc din Cluj-Napoca. Polițiștii menționează că autorul bătăii a fost identificat, iar cercetările în acest caz de agresiune continuă.

Incidentul a avut loc în luna iunie, în scara unui bloc din Cluj-Napoca

”Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfăşura activităţi în cadrul unei societăţi private din domeniul comunicaţiilor poştale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca”, a transmis marți IPJ Cluj, citat de cluj24.ro.

A fost întocmit dosar penal

Poliția din Cluj face precizări în legătură cu agresiunile fizice suferite de un bărbat în timpul efectuării unor servicii de curierat/poștă.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Cercetările în acest caz au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie a.c., urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.

În continuare se derulează investigații sub coordonarea directa a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la răspundere penala a autorului.

Cazul nu este singural. În trecut, au mai avut loc incidente de acest gen, care s-au sfârșit cu dosare penale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: