Redactia.ro
Home » Știri » Uber Eats iese de pe piața din România. De la ce dată nu mai este disponibil

Uber Eats iese de pe piața din România. De la ce dată nu mai este disponibil

Uber Eats iese de pe piața din România. De la ce dată nu mai este disponibil

Uber Eats iese de pe piața din România. Potrivit unui anunț al companiei, serviciile acestora vor fi sistase începând cu data de 3 iunie a acestui an. Motivul acestei decizii nu a fost încă dezvăluit.

Uber Eats iese de pe piața din România

Anunțul companiei arată că după doi ani de activitate, serviciile Uber Eats nu vor mai fi disponibile în țara noastră. Totuși, compania e ținut să precizeze că în continuarea vor fi disponibile serviciile de comenzi de curse cu Uber.

”După doi ani în care am desfăşurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile şi de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie. Deşi ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susţinem în continuare comunităţile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de faţă prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noştrii – restaurantele partenere, curierii parteneri şi clienţii ce ne-au susţinut în această perioadă”, se arată în anunţul companiei.

Servicii sistate în mai multe țări

România nu este, însă, singura țară care nu va mai avea la dispoziție Uber Eats. Acest serviciu se sistează și în următoarele țări: Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina. Totuși, aici operațiunile vor reveni după 4 iunie.

”Aceste decizii fac parte din strategia Uber de a se plasa pe locul 1 sau 2 pe toate pieţele pe care activează Uber Eats, punând accent pe investiţiile în anumite ţări şi renunţarea la altele. Pieţele vizate de actuală măsură au o contribuţie de 1% în volumul brut total al comenzilor şi 4% pierderile la nivel EBIDTA din primul trimestru. Urmare a strategiei noastre, vom reinvesti economiile realizate în pieţele prioritate unde ne aşteptăm la randamente mai bune”, arată un comunicat Uber.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini