Redactia.ro
Home » Știri » Meditații Online la Română, Matematică sau Engleză. Unde găsești aceste servicii și cine ți le oferă chiar acum

Meditații Online la Română, Matematică sau Engleză. Unde găsești aceste servicii și cine ți le oferă chiar acum

Meditații Online la Română, Matematică sau Engleză. Unde găsești aceste servicii și cine ți le oferă chiar acum

În contextul pandemiei COVID-19, Ministerul Educației a luat decizia de a închide școlile. Cu toate acestea, cursurile pentru elevi nu sunt puse pe pauză, ci sunt mutate în online. Acum, mai mult ca niciodată, cei tineri pot să facă meditații interactive cu ajutorul internetului. O primă măsură a fost luată pentru liceenii din mediul rural. Pentru ei se oferă proiectul „Școala din valiză”, care asigură ore online susținute de profesori pentru 5.770 de elevi.

Se pune accent pe elevii de clasa a XII-a care trebuie să susțină Bacalaureatul anul acesta. Ei sunt în pericol de a rămâne în urmă cu materia, de aceea Fundația World Vision Romania le asigură cursuri gratuite, pe internet. Elevii care vor beneficia de meditații sunt din Cluj, Vâlcea, Vaslui și Ialomița. Profesorii vor preda următoarele materii: română, matematică, biologie și informatică. Cursurile au loc pe platforma Skype.

Pe site-ul oferit de World Vision Romania, finanțat de Fundația Vodafone – www.scoaladinvaliza.ro – sunt puse la dispoziție 260 de lecții digiale.

În trecut, profesorii și managerii organizației au pus bazele proiectului „Vreau în clasa a 9-a”, program de burse pentru liceenii din mediul rural, încă din 2008. Astăzi, ei au decis să ajute în speical elevii din zonele rurale, care vor să țină pasul cu materia, chiar dacă nu mai merg la școală.

Cursuri și meditații online pentru elevi la română și matematică

„Educatia inseamna si adaptabilitate – este esential sa continuam meditatiile, chiar si in contextul pandemiei, elevii de clasa a XII-a au de sustinut un examen de bacalaureat si vrem sa ne asiguram ca facem tot ce putem ca ei sa fie pregatiti pentru el.



Facem demersurile necesare pentru a asigura sesiuni de meditatii online, in masura disponibilitatii profesorilor cu care colaboram si credem ca aceasta metoda este una eficienta si ne ajuta sa sustinem mai departe misiunea organizatiei noastre – facilitarea accesului la educatie pentru mediul rural”
, a declarat Luiza Manciu, Manager program.

Ministerul Educației anunță că școala rămâne închisă până după Paște. Platforme online pentru elevi

De asemenea, se organizează ateliere de dezvoltare personală

Elevii care beneficiază de burse, au parte și de cursuri speciale, mai precis niște ateliere de dezvoltare personală. Pentru ei, specialiștii au pregătit sesiuni de public speaking, care să îi ajute să își deszvolte limbajul verbal, non-verbal, paraverbal, rolul intonației și abilitățile unui bun vorbitor.

Tot online, elevii pot purta discuții cu psihologi și asistenți sociali, în grupuri organizate prin apel video, cu câte 10-15 participanți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: