Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 14 august 2020. Ce valori au un euro, lira sterlină sau francul elvețian

Curs valutar 14 august 2020. Ce valori au un euro, lira sterlină sau francul elvețian

curs valutar

Curs valutar 14 august 2020. Banca Națională a României a stabilit care sunt valorile pentru principalele monede europene. În fiecare zi, instituția calculează valorile pentru principalele monede europene, iar acestea sunt actualizate în cursul orei 13:00. Până atunci, vom lua în considerare datele furnizate în ultima ședință BNR, cea de joi.

Vești bune pentru toți românii care au credite în valută. Toate monedele europene sunt în scădere în această zi. Astfel, euro, dolarul american, francul elvețian și lira sterlină au valori mai mici față de sesiunea precedentă, cea de miercuri.

Curs valutar BNR pentru un euro

Potrivit informațiilor furnizate de BNR, un euro a scăzut. După creșterea înregistrată miercuri, principala monedă europeană a scăzut și a ajuns să coste 4.8344 de lei. Scăderea care a fost înregistrată a fost de -0.0013 de lei. Vești bune, așadar, pentru românii cu credite în valută.

1 EUR=4.8358

 

Curs valutar BNR pentru dolarul american

Dolarul american a înregistrat o scădere, după ce în cele două sesiuni precedente a crescut. Astfel, datele oferite de Banca Națională a României arată că un dolar american a ajuns să coste 4.0836  de lei. Scăderea despre care vorbim este de -0.0251 de lei. Anterior, un dolar americana a fost evaluat la 4.1087, după creștere.

1USD=4.1020

Curs valutar BNR pentru francul elvețian

La fel ca toate celelalte monede europene, și francul elvețian a înregistrat o scădere. Datele BNR arată că un franc elvețian a ajuns să coste 4.4894 de lei. O veste bună pentru românii cu credite în această valută. Scăderea înregistrată este de -0.0070 de lei. În ultimele două sesiuni, francul elvețian a înregistrat două creșteri succesive.

1CHF=4.4986

Curs valutar BNR pentru lira sterlină

Lira sterlină este în scădere față de ultima valoare stabilită de Banca Națională, iar valoarea la care a ajuns este de 5.3431. Și în ședință anterioară a BNR lira sterlină a scăzut, iar acum este vorba despre o depreciere de -0.0207 de lei.

1GBP=5.3603

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: