Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 18 iunie 2020. Euro crește pentru a patra zi consecutivă

Curs valutar 18 iunie 2020. Euro crește pentru a patra zi consecutivă

Curs valutar

Curs valutar 18 iunie 2020. Pentru a patra zi la rând, veștile proaste continuă pentru români. Moneda europeană este în creștere pentru a patra zi la rând. De la o zi la alta, euro începe să afișeze valori din ce în ce mai mari.

Curs valutar BNR 18 iunie 2020. Ce se întâmplă cu monedele europene

Cursul interbancar de astăzi arată că atât euro, cât și dolarul american sunt în creștere, o veste proastă pentru toți românii care au credite în valută. Pe de altă parte, potrivit datelor Băncii Naționale a României, lira sterlină este în scădere.

Curs valutar BNR 18 iunie 2020: Euro

Veștile proaste nu se mai termină în această săptămână. Deprecierea leului în fața euro continuă pentru a patra zi consecutivă, astfel că ratele pe care românii trebuie să le plătească, dacă au credite în moneda europeană, vor crește iarăși.

Datele BNR arată că joi, un euro are valoarea de 4.8362 lei. Specialiștii sunt de părere că această pantă ascendentă a euro va continua și în următoarele zile.

1 EURO=4.8394

Curs valutar BNR 18 iunie 2020: Dolarul american

Față de ziua precedentă, dolarul american este joi în creștere. Potrivit cursului valutar interbancar, dolarul american are o valoare mai mare pe 18 iunie. Astfel, această monedă are astăzi 4.2995 de lei.

1 USD=4.2998

Curs valutar BNR 18 iunie 2020: Lira sterlină

Dacă dolarul american și euro sunt în creștere, nu același lucru se poate spune despre lira sterlină. Pentru această monedă, cursul valutar de joi arată că este în scădere comparativ cu leul. Totuși, este demn de menționat că valorile monedelor din cursul valutar se vor modifica la ora 13:00, atunci când Banca Națională va afișa cursul va afișa cursul valutar.

1 GBP=5.3759

Cât costă un gram de aur pe 18 iunie

Gramul de aur a crescut și el, dar nu cu o valoare însemnată. Astfel, astăzi, un gram de aur costă 237,4893 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: