Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 29 iunie 2020. Euro este în creștere, restul monedelor scad toate

Curs valutar 29 iunie 2020. Euro este în creștere, restul monedelor scad toate

curs valutarCurs valutar BNR 29 ianuarie 2021

Curs valutar 29 iunie 2020. Veste proastă pentru românii care au credite în moneda europeană. Euro este în creștere iarăși, potrivit datelor Băncii Naționale a României afișate luni.

Curs valutar 29 iunie 2020. Ce se întâmplă cu principalele monede

Chiar dacă euro este în continuă creștere, există și o veste bună. Astfel, BNR anunță că celelalte valute importante și foarte folosite în țara noastră sunt toate în scădere. Este vorba despre dolarul american, despre francul elvețian și lira sterlină.

Curs valutar 29 iunie 2020. Cât este un euro

Față de ședința precedentă a BNR, euro se află într-o ușoară creștere. Astfel, luni un euro valorează 4.8439 de lei. Mai mult decât atât, specialiștii sunt de părere că principala mondenă europeană nu se va opri prea curând din majorare. Încă o veste proastă pentru românii care au credite bancare în euro, pentru că se proconizează că moneda va atinge un nou maxim istoric. Creșterea înregistrată este de 0.0018.

Curs valutar 29 iunie 2020. Cât costă un dolar

Dolarul american este în scădere, la fel ca toate celelalte monede importante. Astfel, potrivit datelor oferite de BNR, valoarea dolarului american este în scădere față de ședimța precendentă, de vineri. Un dolar costă luni 4.2988 de lei. Se poate observa faptul că scăderea dolarului este de 0.0153.

Curs valutar 29 iunie 2020. Cât costă lira sterlină

Și lira sterlină este în scădere față de ultima valoare înregistrată, vineri. Cursul interbancar de luni arată că lira are o valoare mai mică decât cea de vineri, potrivit datelor oficiale ale Băncii Naționale a României. O liră sterlină valorează luni 5.3026 de lei. Scăderea înregistrată este de 0.0428, față de valoarea de vineri.

Curs valutar 29 iunie 2020. Cât costă francul elvețian

În afară de euro, toate monedele europene sunt în scădere. Acesta este cazul și pentru francul elevțian, care luni înregistrează valoarea de 4.5446 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: