Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 3 martie 2021. Valorile stabilite pentru un euro, un dolar, un franc sau o liră

Curs valutar 3 martie 2021. Valorile stabilite pentru un euro, un dolar, un franc sau o liră

Curs valutar 3 martie 2021.

Curs valutar 3 martie 2021. Banca Națională a României a stabilit care este cursul valutar pentru ziua aceasta.

Curs valutar 3 martie 2021. BNR a actualizat cursul valutar

UPDATE
BNR a actualizat cursul valutar:
1EUR-4.8768
1USD-4.0341
1CHF-4.4048
1GBP-5.6412

Banca Națională a României actualizează în fiecare zi cursul valutar pentru diferitele monede de schimb. Acestea sunt luate în considerare atât de bănci, cât și de alte instituții financiare. Și cei care au de făcut tranzacții în valută sunt foarte interesați de acest aspect. Iată cât costă un euro, un dolar american, o liră sau un franc elvețian în ziua aceasta.

Curs valutar 3 martie 2021. BNR a actualizat cursul valutar pentru euro

Euro a crescut în ziua aceasta, după cum arată informațiile din cursul valutar al BNR. Creșterea care a fost înregistrată a fost de +0.0003 de lei.

Curs valutar 3 martie 2021. BNR a actualizat cursul valutar pentru dolar

Dolarul este una dintre monedele care au crescut în ziua aceasta, după cum arată cursul valutar al BNR. Creșterea înregistrată a fost de 4.0535 de lei.

Curs valutar 3 martie 2021. BNR a actualizat cursul valutar pentru franc

Francul elvețian a scăzut în această ședință a BNR și a ajuns să coste 4.4161 de lei. Anterior, valoarea acestuia a fost de 4.4299 de lei.

Curs valutar 3 martie 2021. BNR a actualizat cursul valutar pentru liră

Și lira sterlină a scăzut, conform BNR. Valoarea acesteia este de 5.6329 de lei, până la momentul actualizării.

Pandemia a afectat economia într-un mod fără precedent

Piețele financiare și perspectivele activității economice au fost afectate în mare fel de criza sanitară în care ne aflăm.

„Evoluțiile în planul sănătății publice continuă să genereze incertitudini fără precedent și riscuri majore la adresa perspectivei activității economice și a funcționării piețelor financiare, cu impact asupra stabilității macroeconomice și a stabilității financiare. Prin urmare, BNR va monitoriza pe mai departe toate evoluțiile relevante și va actualiza evaluările, continuând totodată să acționeze în direcția furnizării lichidității necesare sistemului bancar (fără a afecta stabilitatea relativă a cursului de schimb al leului), în condițiile unei reduceri graduale și sustenabile a ratelor de dobândă; măsurile vor fi atent calibrate astfel încât să nu descurajeze economisirea internă, care reprezintă principala sursă de finanțare a economiei reale și a sectorului bugetar”, a transmis BNR.

Ce obiectiv are Banca Națională în contextul pandemiei

„Pentru perioada următoare, obiectivul imediat al Băncii Naţionale a României rămâne asigurarea lichidităţii necesare finanţării cheltuielilor statului şi economiei reale în condiţii de stabilitate relativă a cursului de schimb al leului şi de reducere graduală şi sustenabilă a ratelor de dobândă. Vom urmări evoluţia situaţiei sanitare şi a măsurilor întreprinse de autorităţi în scopul adoptării deciziilor adecvate”, a declarat Mugur Isărescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: