Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 7 iulie 2021. Cât costă un euro, un dolar sau o liră sterlină

Curs valutar 7 iulie 2021. Cât costă un euro, un dolar sau o liră sterlină

Curs valutar 7 iulie 2021. La ce valori au ajuns principalele monedele de schimb pentru ziua de miercuri, așa cum sunt anunțate de Banca Națională a României.

Valorile monedele de schimb valutar sunt actualizate în fiecare zi, la ora 13:00. Până la aceea oră, dacă ne dorim să facem schimb valutar, ne vom raporta la valorile anunțate în ziua bancară precedentă. Iată cum se prezintă cotația pentru euro, dolar și celelalte principale valute.

Leul românesc începe pe plus săptămâna! Moneda noastră a câștigat teren în fața euro și a dolarului american. Pe cealaltă parte, lira sterlină și francul elvețian au făcut un salt important în fața leului românesc.

Curs valutar 7 iulie 2021. Cât costă un euro

Leul românesc se întăreşte în faţa euro, după mai multe zile de depreciere. Un euro este 4.9265 de lei, potrivit ultimelor cotații BNR din prima zi a lunii iulie 2021.

Curs valutar 7 iulie 2021. Cât costă un dolar american

Un dolar a ajuns să coste 4.1619 de lei, potrivit ultimei ședințe BNR.

Curs valutar 7 iulie 2021. Cât costă un franc elvețian

Francul elvețian a ajuns la valoarea de 4.5051 lei, pe data de 1 iunie.

Curs valutar 7 iulie. Cât costă o liră sterlină

Lira sterlină câștigă teren în fața leului românesc, ajungând la valoarea de 5.7620 lei.

Cum încearcă BNR să limiteze efectele pandemiei Coronavirus

Ca toate statele din lume, România traversează o perioadă cu multe fluctuații pe plan economic, pricinuite de pandemia de Coronavirus, iată că reprezentanții BNR vorbesc deja despre limitarea efectelor cauzate de această situație cu care se confruntă întreaga omenire.

„Intenţionăm să intervenim gradual, adaptându-ne  la mediul aflat în continuă schimbare, cu respectarea cadrului legal. Pe termen lung, singura opţiune viabilă o reprezintă revenirea la o conduită „normală“ de politică monetară, conştienţi fiind însă cu toţii că noua normalitate va fi oarecum diferită de cea din trecut“, a explicat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Etichete: