Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 16 februarie 2021. Cât costă un euro

Curs valutar BNR 16 februarie 2021. Cât costă un euro

Curs valutar BNR 16 februarie 2021

Curs valutar 16 februarie 2021. Banca Națională a României a transmis ce valori au principalele monede de schimb folosite la nivel internațional. Iată cât costă un euro, un dolar, un franc sau o liră sterlină.
UPDATE
BNR a actualizat cursul valutar:
1EUR-4.8747
1USD-4.0073
1CHF-4.5147
1GBP-5.5845

Curs valutar 16 februarie 2021. Ce valori au principalele monede de schimb

Banca Națională a României actualizează cursul valutar în fiecare zi, în cursul orei 13:00. Până la acel moment, valorile care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă a BNR. Acelea sunt valorile care sunt luate în considerare inclusiv de instituțiile bancare. Să le aflăm și noi! Cât costă euro, dolarul, francul și lira, la cursul BNR de marți.

Curs valutar 16 februarie 2021. Cât costă un euro

Euro este în creștere, conform sesiunii de marți, când sunt luate în considerare valorile de lună, când a avut loc ultima ședință a BNR înainte de actualizare. Un euro a fost evaluat la 4.8745 de lei. Creșterea înregistrată a fost de +0.0002 de lei.

Curs valutar 16 februarie 2021. Cât costă un dolar american

Dolarul american este una dintre monedele aflate în creștere în ziua aceasta, după cum arată BNR. Acum, un dolar este 4.0179 de lei.

Curs valutar 16 februarie 2021. Cât costă un franc elvețian

Francul elvețian a rămas la același nivel ca în ziua precedentă. Acesta costă tot 4.5101 de lei, pentru că a stagnat.

Curs valutar 16 februarie 2021. Cât costă o liră sterlină

Lira a crescut considerabil și a ajuns să coste 5.5881 de lei, după ce a avut o creștere de +0.0365 de lei.

BNR despre rata scăzută a inflației. Ce avantaje are

„O rata a inflaţiei scăzută, stabilă şi predictibilă are următoarele avantaje: diminuează incertitudinile legate de mediul economic simplificând, astfel, problemele decizionale ale agenţilor economici. Planurile de afaceri sunt mai uşor de conceput chiar şi pe un orizont de timp mai îndelungat, fiind diminuată corespunzător ponderea proiectelor investiţionale derulate pe termen scurt. Investiţiile pe termen lung dispun de un potenţial mai ridicat de a crea noi locuri de muncă şi de a contribui treptat la creşterea productivităţii factorilor de producţie.

Reduce nivelul ratelor dobânzii pe termen mediu şi lung, ceea ce contribuie la stimularea proiectelor de investiţii. În general, o bancă centrală are capacitatea de a influenţa direct doar dobânzile pe termen scurt (pentru detalii vezi Mecanismul de transmisie al politicii monetare). Dobânzile pe termen mediu şi lung sunt însă cele care au o relevanţă sporită pentru activitatea economică iar acestea depind în mare măsură şi de nivelul inflaţiei anticipate”, a transmis BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: