Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valori au principalele monede europene

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valori au principalele monede europene

curs valutar

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Banca Națională a României a transmis care sunt valorile pentru principalele monede europene.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valori au principalele monede europene

UPDATE
BNR a actualizat cursul valutar
1EUR-4.8715
1USD-4.1132
1CHF-4.5106
1GBP-5.4221
1BGN-2.4908

În fiecare zi, Banca Națională a României transmite rata de schimb valutar pentru principalele monede europene, de luni până vineri. Până la acel moment, precum se întâmplă și în zilele de weekend, valorile care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă a Băncii Naționale a României. Iată ce valori au un euro, un dolar american, un franc elvețian și o liră sterlină.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are un euro

Un euro a fost cotat de  Banca Națională a României la valoarea de 4.8690 de lei. Este vorba despre o creștere semnificativă. De altfel, în ultimele trei sesiuni, această monedă  a crescut constat. Și ziua de luni este începută tot cu o valoare mai mare a monedei europene. Mai mult, analiștii sunt de părere că euro va crște în continuare și va atinge valori record, una după alta. Față de ultima sesiune a Băncii Naționale a României, un euro a crescut cu +0.0004 de lei.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are un dolar american

4.1184

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are un franc elvețian

Dolarul american este pe o pantă de scădere. Valoarea la care a ajuns acesta este de 4.5031. scăderea care a fost înregistrată a fost de -0.0037 de lei.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are o liră sterlină

Și lira sterlină este în scădere, după cum arată datele BNR furnizate în sesiune precedentă. Astfel, valoarea la care a ajuns o liră sterlină este de 5.4287 de lei.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are un gram de aur

După o scădere semnificativă, gramul de aur a crescut din nou, dar nu a ajuns la valoarea de dinaintea acestei prăbușiri. Valoarea pe care a transmis-o BNR pentru un gram de aur este de 248.9706 de lei. Anterior, valoarea acestui a fost de 247.6220 de lei.

Curs valutar BNR 16 noiembrie 2020. Ce valoare are leva bulgărească

O levă bulgărească a ajuns la valoarea de 2.4895 de lei. Creșterea care a fost stabilită a fost de 0.0002 de lei.

Criza de coronavirus a creat o adevărată criză economică, pe lângă cea sanitară. Iată ce au transmis oficialii Băncii Naționale a României referitor la aceasta

„Evoluțiile în planul sănătății publice continuă să genereze incertitudini fără precedent și riscuri majore la adresa perspectivei activității economice și a funcționării piețelor financiare, cu impact asupra stabilității macroeconomice și a stabilității financiare. Prin urmare, BNR va monitoriza pe mai departe toate evoluțiile relevante și va actualiza evaluările, continuând totodată să acționeze în direcția furnizării lichidității necesare sistemului bancar (fără a afecta stabilitatea relativă a cursului de schimb al leului), în condițiile unei reduceri graduale și sustenabile a ratelor de dobândă; măsurile vor fi atent calibrate astfel încât să nu descurajeze economisirea internă, care reprezintă principala sursă de finanțare a economiei reale și a sectorului bugetar”, a spus Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: