Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020. Ce valori a transmis BNR pentru euro, dolar, franc sau liră

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020. Ce valori a transmis BNR pentru euro, dolar, franc sau liră

Curs valutar

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020. Banca Națională a României a stabilit care sunt valorile pentru principalele monede europene. Iată ce valori au un euro, un dolar american, un franc elvețian sau o liră sterlină.
UPDATE

BNR a actualizat valorile pentru monedele europene:
1EUR-4.8678
1USD-4.1316
1CHF-4.4999
1GBP-5.4777

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru principalele monede europene

În fiecare zi, Banca Națională a României actualizează rata de schimb valutar. Cum acest lucru se întâmplă după ora 13:00, datele care sunt luate în considerare de toate instituțiile sunt cele din sesiunea precedentă, adică cea de marți. Iată ce curs valutar a stabilit BNR pentru ziua aceasta.

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru un euro

Euro este iarăși în scădere, după cum arată datele BNR. Valoarea la care a ajuns această monedă europeană este de 4.8667 de lei, iar scăderea despre care vorbim este de -0.0007. anterior, un euro a fost stabilit în creștere, dar scăderea acestuia este o veste bună pentru toți românii care au credite în euro.

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru un dolar american

Dolarul american este una dintre monedele care este în scădere în această zi, după cum arată Banca Națională a României. Suma care a fost stabilită pentru un dolar american a fost de 4.1306 de lei.

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru un franc elvețian

Francul elvețian este în scădere în această zi, după cum arată datele furnizate de BNR. Valoarea care i-a fost atribuită în această zi unui franc elvețian a fost de 4.5022 de lei.

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru o liră sterlină

O liră sterlină este în scădere, după cum arată datele BNR. Valoarea la care a ajuns aceasta, potrivit, Băncii Națională a României este de 5.4682 de lei. Creșterea înregistrată de liră a fost de 0.0815 de lei.

Curs valutar BNR 11 noiembrie 2020 pentru un gram de aur

Gramul de aur a scăzut în mod dramatic în această sesiune a BNR. Valoarea acestuia este acum de 248.4532 de lei, după o scădere de -9.6231 de lei.

Monedele sunt dezinfectate constant, pentru siguranța cetățenilor

Banca Națională a României a transmis că monedele și bancnotele care sunt în circulație n această perioadă critică, de pandemie, sunt dezinfectate constant. Toate locațiile sunt periodic igientizate, afirmă BNR.

„Bancnotele și monedele metalice care se reîntorc periodic la BNR sunt procesate în spații special destinate operațiunilor cu numerar, dotate cu sisteme complexe de ventilație și filtrare a aerului climatizat, precum și de sterilizatoare UV. Înainte de repunerea în circulație, bancnotele și monedele metalice se ambalează în folie termocontractibilă și se depozitează în tezaurele proprii pentru o perioadă de minimum 14 zile. Toate locațiile sunt periodic igienizate cu produse de curățenie profesionale și dezinfectate cu produse biocide, iar pentru protecția personalului au fost luate măsuri adecvate contextului pandemic actual”

Totuși, chiar și în aceste condiții, BNR ne recomandă să folosim pe cât posibil plata cu cardul.

„Cu toate acestea, pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea mijloacelor de plată electronice (prin card, telefon, transfer bancar, plată online etc.) ori de câte ori este posibil, precum și igienizarea mâinilor după fiecare manipulare de numerar”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: