Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 17 aprilie 2020. La ce valoare se încadrează euro

Curs valutar BNR 17 aprilie 2020. La ce valoare se încadrează euro

curs valutar 17 aprilie

Curs BNR pentru 17 aprilie. Care este cursul valutar la finalul săptămânii. BNR anunță cotațiile pentru principalele monede de circulație internațională.

Ca în fiecare zi, la ora 13.00, BNR va publica un curs valutar care va fi valabil până la actualizarea lui. Cursul valutar anunțat azi va rămâne valabil până după Paște. Până la anunțarea cursului BNR 17 aprilie, urmărim informațiile furnizate de cursul interbancar.

Curs valutar BNR zilnic

Ieri, leul se depreciase față de celelalte monede de circulație internațională. Atât euro, cât și dolarul și lira sterlină au crescut, în data de 16 aprilie.

Euro a ajuns la 4,8360 lei. Dolarul american a urcat la 4,4524 lei, de la 4,4215 în şedinţa precedentă.

Lira sterlină a ajuns la 5,5532 lei.

Francul elveţian a urcat la 4.5981 lei, de la 4,5883 lei, cât avea miercuri.

Joi, 16 aprilie, preţul gramului de aur a urcat la 246,3635 lei, de la maximul precedent de 244,2835 lei gramul, atins marţi. În 2020, aurul a avut o creștere constantă, de la 213,7734 lei gramul pe 3 ianuarie.

Ce se întâmplă cu economia României pe durata stării de urgență

Pe perioada stării de urgență, Președintele a dispus amânarea plății taxelor, impozitelor și contribuțiilor către buget.

Momentan, obligațiile bugetare pentru luna februarie se pot plăti fără dobânzi și penalități de întârziere până la jumătatea lunii mai 2020. Instituțiile statului nu pot începe executarea silită pentru neplată.

Prelungirea stării de urgență până la data de 14 mai, aduce o creștere a perioadei de grație pentru plata obligațiilor către stat.

Aceasta nu înseamnă că firmele nu pot să își plătească obligațiile bugetare, în special, companiile mijlocii și mari care lucrează, au comenzi și cash-flow. Din păcate, până acum, semnalele de la Ministerul Finanțelor arată că marile companii au preferat să își amâne plățile către bugete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: