Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valori au cele mai folosite monede

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valori au cele mai folosite monede

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Banca Națională a României a actualizat cursul valutar pentru principalele monede europene. Iată ce valori au acestea.

update

BNR a actualizat rata de schimb valutar:
1EUR-4.8705
1USD-3.9971
1CHF-4.4941
1GBP-5.3664

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valori au principalele monede

În fiecare zi lucrătoare, Banca Națională a României actualizează rata de schimb valutar pentru principalele monede europene. Aceste lucru se întâmplă după ora 13:00, așa că până în acel moment, valorile care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă, adică cea de miercuri. Iată ce valori au un euro, un dolar america, un franc elvețian sau o liră sterlină, potrivit cursului valutar BNR.

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valoare are un euro

Euro a crescut după mai mult sesiuni în care s-a depreciat în raport cu leul. Valoarea acestuia a ajuns la 4.8705, creșterea înregistrată fiind de +0.0056 de lei.

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valoare are un dolar american

Dolarul american costă 3.9971 de lei, fiind în creștere față de sesiunea precedentă. Această creștere a fost de +0.0197 de lei.

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valoare are un franc elvețian

Și francul elvețian este una dintre monedele care a înregistrat o valoare mai mare. Acum, francul costă 4.4941 de lei.

Curs valutar BNR 24 decembrie 2020. Ce valoare are o liră sterlină

Este deja a doua sesiune în care o liră sterlină se apreciază în raport cu leul, ajungând la valoarea de 5.3664 de lei. Creșterea a fost de +0.0274 de lei.

Măsuri BNR în pandemie. Ce se întâmplă cu bancnotele

BNR a anunțat că se ocupă temeinic de curățarea și dezinfectarea bancnotelor.

„Bancnotele și monedele metalice care se reîntorc periodic la BNR sunt procesate în spații special destinate operațiunilor cu numerar, dotate cu sisteme complexe de ventilație și filtrare a aerului climatizat, precum și de sterilizatoare UV. Înainte de repunerea în circulație, bancnotele și monedele metalice se ambalează în folie termocontractibilă și se depozitează în tezaurele proprii pentru o perioadă de minimum 14 zile. Toate locațiile sunt periodic igienizate cu produse de curățenie profesionale și dezinfectate cu produse biocide, iar pentru protecția personalului au fost luate măsuri adecvate contextului pandemic actual.

Cu toate acestea, pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea mijloacelor de plată electronice (prin card, telefon, transfer bancar, plată online etc.) ori de câte ori este posibil, precum și igienizarea mâinilor după fiecare manipulare de numerar”, anunță BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: