Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 24 martie 2021. Valorile monedelor în ziua aceasta

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Valorile monedelor în ziua aceasta

Curs valutar BNR 24 martie 202

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Valorile monedelor în ziua aceasta. Iată ce curs valutar a stabilit BNR pentru această zi.

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Cât costă euro sau dolarul

UPDATE
1EUR-4.8886
1USD-4.1348
1CHF-4.4191
1GBP-5.6666

Banca Națională a României a actualizat cursul valutar pentru principalele monede europene. Iată ce valori au acestea, pentru ziua de miercuri. Până la momentul actualizării, care are loc la ora 13:00, valorile care sunt luate în considerare în ziua aceasta sunt cele din sesiunea precedentă a BNR. Iată cât costă euro, dolarul, francul elvețian sau lira sterlină în ziua aceasta.

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Cât costă un euro

Euro a crescut din nou și a doborât un nu record. Valoarea la care a ajuns moneda oficială a Uniunii Europene este de 4.8888 de lei, creșterea înregistrată fiind una de +0.0038 de lei.

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Cât costă un dolar american

Și dolarul american s-a apreciat în raport cu leul românesc, după cum arată cursul valutar al BNR. 4.1136 este noua valoare pentru un dolar.

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Cât costă un franc elvețian

Francul elvețian este una dintre monedele europene care a scăzut și s-a depreciat în raport cu moneda națională. Un franc a fost evaluat la 4.4257 de lei.

Curs valutar BNR 24 martie 2021. Cât costă o liră sterlină

Lira sterlină a ajuns la valoarea de 5.6603 de lei, scăderea înregistrată fiind de -0.0203 de lei.

Cum a afectat pandemia economia țării noastre

„Pandemia a afectat întreaga lume şi a produs deja schimbări importante în economie. 2020 a fost, încă este, un an teribil pentru toată lumea! Aproape toate sistemele şi mecanismele după care erau derulate până acum activităţile economice sunt supuse unui test extrem de dur. Din păcate, 2021 se anunţă la fel de greu, cel puţin în prima jumătate. (…) În economie, presiunea negativă de mare intensitate va mai dura, probabil cel puţin încă 1-2 trimestre, până când prin eforturile lumii medicale şi ale sistemului sanitar vor putea fi implementate pe o scară suficient de largă acele măsuri care să conducă la diminuarea riscurilor de îmbolnăvire”, a declarat Leonardo Badea, viceguvernator BNR.

„Aşa cum ştim, pandemia este din nou în creştere, nu doar la noi ci în foarte multe locuri din lume dar mai ales în Europa, principalul nostru partener comercial şi o sursă importantă de provenienţă a capitalului atât de necesar pentru dezvoltarea ţării. Acest lucru ne arată că rezistenţa economiei va continua să fie puternic testată şi în următoarele luni, după foarte scurta perioadă de consolidare şi creştere relativă din lunile de vară”, a mai precizat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: