Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 27 ianuarie 2021. Cât costă un euro, un dolar, o liră sau un franc

Curs valutar BNR 27 ianuarie 2021. Cât costă un euro, un dolar, o liră sau un franc

Curs valutar BNR 27 ianuarie 2021

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Banca Națională a României a transmis care sunt valorile pentru principalele monede europene. Iată ce valori au acestea pentru ziua de azi.

UPDATE
BNR a actualizat cursul valutar:
1EUR-4.8745
1USD-4.0189
1CHF-4.5279
1GBP-5.5210

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Ce valori au principalele monede europene

Banca Națională a României actualizează în fiecare zi rata de schimb valutar, în jurul orei 13:00. Până la momentul respectiv, datele care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă a BNR, adică cea de marți. Iată ce valori au avut monedele europene în acea ședință a BNR.

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Ce valoare are un euro

Euro este în creștere iarăși, după cum arată datele furnizate de BNR. Banca Națională a stabilit un curs de referință de 4.8746 de lei pentru un euro, iar principala monedă europeană s-a apreciat în raport cu leul. Vești proaste, așadar, pentru cei ce au de plătit rate în euro, sau chirii.

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Ce valoare are un dolar american

Dolarul american este în creștere în ziua aceasta, după cum arată BNR în sesiunea precedentă. Valoarea acestuia a ajuns la 4.0195 de lei, după o creștere de +0.0090 de lei.

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Ce valoare are un franc elvețian

Francul elvețian a scăzut și acum a ajuns să coste 4.5190 de lei, fiind înregistrată o scădere de -0.0038 de lei.

Curs valutar 27 ianuarie 2021. Ce valoare are o liră sterlină

Și lira sterlină este una dintre monedele care costă mai puțin, după ședința BNR. O liră a fost evaluată la 5.4869 de lei.

În plină pandemie de coronavirus, Banca Națională a României a transmis că toate monedele și bancnotele sunt dezinfectate constant, însă ne sfătuiește să alegem plata cu cardul.

„Bancnotele și monedele metalice care se reîntorc periodic la BNR sunt procesate în spații special destinate operațiunilor cu numerar, dotate cu sisteme complexe de ventilație și filtrare a aerului climatizat, precum și de sterilizatoare UV. Înainte de repunerea în circulație, bancnotele și monedele metalice se ambalează în folie termocontractibilă și se depozitează în tezaurele proprii pentru o perioadă de minimum 14 zile. Toate locațiile sunt periodic igienizate cu produse de curățenie profesionale și dezinfectate cu produse biocide, iar pentru protecția personalului au fost luate măsuri adecvate contextului pandemic actual.

Cu toate acestea, pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea mijloacelor de plată electronice (prin card, telefon, transfer bancar, plată online etc.) ori de câte ori este posibil, precum și igienizarea mâinilor după fiecare manipulare de numerar”, anunță BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: