Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 5 martie 2021. Valoare record pentru euro

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Valoare record pentru euro

Curs valutar BNR 5 martie 2021

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Banca Națională a României a actualizat valorile pentru principalele monede europene. Iată ce valori au acestea în ziua de azi!
UPDATE
Euro a atins un nou record:
1EUR-4.8831
1USD-4.0924
1CHF-4.4065
1GBP-5.6478

Curs valutar BNR 5 martie 2021.  Ce valori au monedele europene

Banca Națională a României actualizează în fiecare zi cursul valutar pentru principalele monede europene.

În fiecare zi, Banca Națională actualizează cursul valutar în jurul orei 13.00. Până la acea oră, valorile care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă a instituției. Toate instituțiile bancare, și inclusiv clienții care au de efectuat tranzacții în valută trebuie să se raporteze la cursul valutar transmis de BNR în ședința precedentă, așa cum vom prezenta și noi în această știre.

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Ce valoare are un euro

Valoarea unui euro ajuns la un nou maxim istoric, al doilea din această săptămână și costă 4.8784 de lei. Veștile nu sunt deloc bune pentru cei care trebuie să efectueze tranzacții cu moneda oficială a Uniunii Europene. Creșterea care a fost înregistrată pentru un euro este de 0.0016 lei.

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Ce valoare are un dolar american

Dolarul american nu face parte din categoria de monede care a crescut în această ședință a Băncii naționale. După ce a scăzut anterior acum dolarul s-a apreciat în raport cu leul. Un dolar costă 4.0503 de lei.

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Ce valoare are un franc elvețian

Francul elvețian este una dintre monedele ce s-a raportat în scădere în ziua aceasta. Un franc costă 4.3880 de lei.

Curs valutar BNR 5 martie 2021. Ce valoare are o liră sterlină

Lira stelrină se află în creștere și s-a apreciat în raport cu leul românesc. O liră costă 5.6437 de lei.

Bancnotele sunt dezinfectate continuu de BNR

„Bancnotele și monedele metalice care se reîntorc periodic la BNR sunt procesate în spații special destinate operațiunilor cu numerar, dotate cu sisteme complexe de ventilație și filtrare a aerului climatizat, precum și de sterilizatoare UV. Înainte de repunerea în circulație, bancnotele și monedele metalice se ambalează în folie termocontractibilă și se depozitează în tezaurele proprii pentru o perioadă de minimum 14 zile. Toate locațiile sunt periodic igienizate cu produse de curățenie profesionale și dezinfectate cu produse biocide, iar pentru protecția personalului au fost luate măsuri adecvate contextului pandemic actual.

Cu toate acestea, pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea mijloacelor de plată electronice (prin card, telefon, transfer bancar, plată online etc.) ori de câte ori este posibil, precum și igienizarea mâinilor după fiecare manipulare de numerar”, a transmis Banca Națională a României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: