Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 6 octombrie. Ce valori au principalele monede europene

Curs valutar BNR 6 octombrie. Ce valori au principalele monede europene

Curs valutar 28 decembrie 2020

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru principalele monede europene. Banca Națională a României a stabilit care sunt valorile pentru principalele monede europene. În fiecare zi, BNR actualizează cursul valutar în jurul orei 13:00.

Banca Națională a României a actualizat cursul valutar pentru monedele europene:

1EUR-4.8742
1 USD-4.1366
1 CHF-4.5234
1 GBP-5.3722

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru principalele monede europene

Banca Națională a României a stabilit care este cursul valutar pentru principalele monede europene. În fiecare zi, acesta este actualizat după ora prânzului, astfel că până la acel moment, vom lua în considerare valorile din sesiunea precedentă a BNR, cea de luni. Singura monedă care a crescut este francul elvețian. Euro, solarul american și lira sterlină sunt în scădere.

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru un euro

Banca Națională a cotat un euro la suma de 4.8695 de lei, iar aceasta este o scădere față de valoarea sa precedentă. După mai multe zile de creștere, așadar, euro este pe o pantă descendentă. Scăderea care a fost înregistrată este de -0.0023 de lei.

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru un dolar american

Dolarul american a fost cotat la valoarea de 4.1414 de lei. Este vorba despre o scădere de -0.0137  de lei. Anterior, valoarea unui dolar american a fost de 4.1551 de lei.

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru un franc elvețian

Francul elvețian este singura monedă care este în creștere în această sesiune a BNR, porivit informațiilor BNR. Valoarea pe care o are un franc elvețian este de 4.522  de lei. Creșterea care a fost înregistrată este de +0.0083 de lei.

Curs valutar BNR 6 octombrie pentru o liră sterlină

Lira sterlină este și ea în scădere, la fel ca toate monedele europene în această sesiune a BNR. Astfel, valoarea pe care a întregistrat-o o liră sterlină este de 5.3661 de lei. Vorbim despre o scădere de -0.0076 de lei. Anterior, în sesiunea de vineri, lira sterlină s-a apreciat în raport cu leul și avea valoarea de 5.3737 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: