Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR pentru principalele monede europene. Ce valoare au un euro, un dolar amerian sau o liră sterlină

Curs valutar BNR pentru principalele monede europene. Ce valoare au un euro, un dolar amerian sau o liră sterlină

Curs valutar

Curs valutar BNR pentru principalele monede europene. Banca Națională a României a stabilit care este cursul valutar pentru principalele monede europene. Iată ce valori au acestea.

Curs valutar BNR pentru principalele monede europene

Aproape toate monedele europene sunt în scădere în acestă zi, după cum arată datele Băncii Naționale a României. Valorile care sunt luate în calcul sunt cele din sesiune precedentă a BNR, adică cea de joi, deoarece cursul valutar este actualizat în fiecare zi, în jurul orei 13:00.

Curs valutar BNR pentru un euro

Un euro a ajuns la valoarea de 4.8573 de lei, în seseiunea precedentă a BNR, după ce a fost extrem de a aproape de a înfrânge un nou maxim istoric și de a trece pragul de 4,86 de lei. Veste bună, așadar, pentru românii care au credite în această valută. Scăderea pe care a înregistrat-o un euro este de -0.0017 de lei.

Curs valutar BNR pentru un dolar american

Dolarul american este și el în scădere, după cum arată datele BNR din ultima sesiune. Un dolar american a ajuns să coste 4.1038 de lei, iar scăderea care a fost înregistrată este de -0.0231 de lei. Anterior, dolarul american a fost în creștere, astfel că în sesiunea de miercuri, el costa 4.1269 de lei.

Curs valutar BNR pentru un franc elvețian

Francul elvețian este singura monedă care este în creștere în această zi, potrivit ultimii sesiuni a Băncii Naționale a României. Astfel, un franc elvețian a ajuns să coste 4.5136 de lei. Creșterea care a fost înregistrată a fost de +0.0164 de lei.

Curs valutar BNR pentru o liră sterlină

Lira sterlină este și ea în scădere, potrivit datelor furnizate de BNR. Valoarea la care a ajuns lira sterlină este de 5.3424 . Valoarea  cu care a scăzut această monedă europeană este de -0.0013 de lei, arată BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: