Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Ce valori au monedele de la schimbul valutar

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Ce valori au monedele de la schimbul valutar

Curs valutar BNR 8 februarie 2021

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Banca Națională a României a transmis ce valori au monedele europene în ziua aceasta. Iată la ce curs valutar ne raportăm.

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Ce valori au monedele europene în ziua aceasta

BNR a actualizat cursul valutar:
1EUR-4.8740
1USD-4.0514
1CHF-4.4973
1GBP-5.5475

Banca Națională a României transmite în fiecare zi valorile pentru principalele monede europene. Acest lucru se întâmplă în jurul orei 13:00, iar până la acel moment, valorile care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă, adică cea de vineri. După ora acesta se va face actualizarea cursului valutar pentru ziua de luni, dar oână atunci sunt luate în considerare datele BNR de vineri. Iată ce valori au un euro, un dolar american, un franc elvețian și o liră sterlină.

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Valoarea unui euro

Euro este în creștere față de sesiunea precedentă a BNR, iar valoarea la care a ajuns acesta este de 4.8744 de lei. Creșterea este de +0.0002, potrivit BNR.

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Valoarea unui dolar american

Și dolarul american este una din monedele care sunt în creștere în ziua aceasta. Un dolar a ajuns să coste 4.0700 de lei.

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Valoarea unui franc elvețian

În creștere este și francul elvețian, după ce acesta a ajuns la valoarea de 4.0700 de lei. Creșterea înregistrată de acesta a fost de +0.0012 de lei.

Curs valutar BNR 8 februarie 2021. Valoarea unei lire sterline

La fel ca toate monedele europene, și lira sterlină este în creștere, conform BNR. O liră costă 5.5720 de lei.

Economia și pandemia. Ce relația este între cele două

Pandemia a avut mai mult consecințe în plan economic, după cum dezvăluie BNR.

„Evoluțiile în planul sănătății publice continuă să genereze incertitudini fără precedent și riscuri majore la adresa perspectivei activității economice și a funcționării piețelor financiare, cu impact asupra stabilității macroeconomice și a stabilității financiare. Prin urmare, BNR va monitoriza pe mai departe toate evoluțiile relevante și va actualiza evaluările, continuând totodată să acționeze în direcția furnizării lichidității necesare sistemului bancar (fără a afecta stabilitatea relativă a cursului de schimb al leului), în condițiile unei reduceri graduale și sustenabile a ratelor de dobândă; măsurile vor fi atent calibrate astfel încât să nu descurajeze economisirea internă, care reprezintă principala sursă de finanțare a economiei reale și a sectorului bugetar”, a transmis BNR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: