Redactia.ro
Home » Știri » Cursuri suspendate. Vor primi părinții liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii?

Cursuri suspendate. Vor primi părinții liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii?

Cursuri suspendate. Vor primi părinții liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii?

Cursuri suspendate. Vor primi părinții liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii? Marcel Ciolacu, liderul social-democraților a postat un mesaj pe Facebook în care precizează decizia luată în privința părinților care au copiii acasă din cauza cursurilor suspendate.

Cursuri suspendate. Vor primi părinții liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii?

Conform capital.ro, joi se va vota în procedură de urgență, proiectul de lege prin care părinții își pot lua liber pentru a avea grijă de copii acasă, după ce s-a decis închiderea școlilor din România până pe 22 martie. Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj în legătură cu decizia luată în această situație.

Vom vota joi, în procedură de urgenţă, proiectul de lege prin care părinţii îşi pot lua liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii în situaţia închiderii temporare a şcolilor şi am depus un amendament prin care plata zilelor libere acordate de angajator să se deconteze din taxele şi impozitele colectate de stat de la firme”, a precizat el.

Joi se va decide dacă părinții pot sta acasă cu copiii

De asemenea, Ciolacu a declarat că PSD va susține în Parlament și în comunitățile conduse de aleși locali social-democrați toate măsurile menite să combată efectele pericolului reprezentat de coronavirus.

„Vom vota în regim de urgenţă toate măsurile legislative absolut necesare în acest context pe care domnul Raed Arafat le-a transmis Parlamentului. De exemplu, suplimentarea stocurilor de medicamente şi materiale sanitare şi asigurarea finanţării acestora. În colaborare cu mediul de afaceri, vom lansa în dezbatere publică o serie de măsuri concrete pentru a reduce efectul economic al epidemiei de coronavirus”, a adăugat el.

„PSD a făcut un apel repetat la responsabilitate politică din partea tuturor partidelor pentru ca România să aibă cât mai puţin de suferit din cauza coronavirusului. Până când PNL va înţelege să renunţe la agenda politică personală, cum ar fi consultările pe tema alegerilor locale sau anticipatele, PSD va continua să facă lucruri concrete”, a mai scris el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: