Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur de 4.8 grade Richter în zona seismică Vrancea. S-a simțit și în București

Cutremur de 4.8 grade Richter în zona seismică Vrancea. S-a simțit și în București

În această seară a avut loc un nou cutremur în zona seismică Vrancea. Iată ce detalii au oferit cei de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

România s-a zguduit!

În ultimele 24 de ore au avut loc două cutremure în zona seismică Vrancea. Cel de-al doilea a avut loc la ora 05:48, al o adâncime de 132.5 km. Seismul a avut o magnitudine de 4.8 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a resimțit în Buzău, Brașov, Sfântul Gheorghe, Ploiești și chiar București.

În ziua de 04.12.2023, 00:05:48 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.8, la adâncimea de 132.5 km.

Cutremurul s-a produs la 53km V de Focsani, 59km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 70km E de Brasov, 85km NE de Ploiesti.„, a fost mesajul publicat de cei de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur a avut loc la prânz

În urmă cu aproape 12 ore a avut loc primul cutremur în zona seismică Vrancea. Acesta a avut o magnitudine mai mică decât cel din această seară fiind de 3.2 garde pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 146.1 km.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: