Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur devastator în Albania. Peste 100 de persoane au fost rănite

Cutremur devastator în Albania. Peste 100 de persoane au fost rănite

Cutremur devastator în Albania. Peste 100 de persoane au fost rănite

Cutremur devastator în Albania. Un cutremur cu magnitudinea de 6.3 grade pe scara Richter a avut loc marți dimineață în Albania, la paroximativ 40 de kilometri de capitala țării, Tirana.

Cutremur devastator în Albania. Peste 100 de persoane au fost rănite

Dezastru în Albania! Un seism puternic cu magnitudinea de 6.4 grade pe scara Richter s-a produs marți dimineață în Albania. Cutremurul s-a produs la o distanță de 34 de kilometri de capitala țării, Tirana. Seismul a fost urmat rapid de două replici, una de 5.1 garde și alta de 5.3 grade. Cutremurul s-a resimțit pe o distanță de sute de kiloemtri.

Conform Mediafax, peste 100 de persoane au fost rănite, iar o persoană ar fi decedat. Seismul a devastat mai multe clăditi, iar oamenii au ieșit în plină noapte pe străzi, speriați de locuințele lor care au început să se clatine.

Orașul Durres este cel mai afectat

În urma cutremurului, orașul Durres se pare că este cel mai afectat, acesta aflându-se cel mai aproape de epicentru. Mai multe persoane au fost prinse sub dărămături, iar 50 de persoane au fost rănite și transportate la spitalele din Tirana.

În luna septembrie, un cutremur cu o magnitudine de 5.6 grade pe scara Richter a avut loc tot în aceeași zonă a afectat în jur de 500 de clădiri, iar 70 de persoane au ajuns la spital. Seismul de astăzi, este cel mai puternic care a avut loc în Albania.

Citeste si:Truc genial pentru plantele din gradină. Așa le vei ține sănătoase și viguroase

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: