Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur în Grecia, azi-noapte. La ce adâncime s-a produs

Cutremur în Grecia, azi-noapte. La ce adâncime s-a produs

cutremur în Grecia

Un nou cutremur în Grecia. Seismul a avut la azi, 11 februarie 2020, la ora 00:46:53 (ora locală a României) și a avut o magnitudine de 4,7 grade pe scara Richter, potrivit infp. Seismul a fost unul mediu, dar resimțit în rândul populației. Cu toate acestea, seismul n-a provocat pagube de ordin material.

Cutremur în Grecia. Magnitudine de 4.7 grade pe scara Richter

Grecia s-a zguduit din nou! Azi-noapte, a avut loc un cutremur mediu, care s-a resimțit ușor în rândul populației. Seismul a măsurat 4.7 grade pe scada Richter și s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri, potrivit Institutului Național de Cercertare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Mărmureanu: Cutremurele din Grecia nu ne afectează

Potrivit spuselor lui Gheorghe Mărmureanu, activitatea seismică din Grecia nu ne afectează. „Seismul din Grecia nu are nicio legatura cu Romania, pentru ca tara noastra nu este legata de aceasta falie, respectiv falia Anatoliana”, a spus Gheorghe Marmureanu.

Gheorghe Mărmureanu a mai precizat că seismele de suprafaţă nu au nicio legătură între ele. „Circa 65-70 de cutremure cu magnitudine de peste 4 au loc în fiecare zi, la nivel mondial. Ele nu sunt legate. În schimb, cel de mare adâncime pot fi legate”, a explicat Mărmureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini