Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur pe scena politică din România. Cine îi poate lua locul lui Klaus Iohannis, după ce mandatul lui se va încheia

Cutremur pe scena politică din România. Cine îi poate lua locul lui Klaus Iohannis, după ce mandatul lui se va încheia

GALERIE FOTO (2)

Este vestea momentului în România! El îi poate lua locul lui Klaus Iohannis și poate participa la alegeri, pentru a deveni șeful statului. Totul se poate întâmpla la alegerile prezidențiale, care vor avea loc în 2024.

Cutremur pe scena politică din România

Analistul politic Cozmin Gușă a vorbit despre actuala situație politică din România, dar și despre persoana care ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024. El este cel care l-ar putea înlocui pe Klaus Iohannis.

Cozmin Gușă a explicat faptul că nu ar fi exclus ca Mircea Geoană să fie candidatul comun al PSD-PNL pentru funcția de președinte de stat. Acest lucru va fi posibil, bineînțeles odată cu sfârșitul mandatului lui Klaus Iohannis. Analistul politic susține că, în cazul în care liberalii și social democrații nu îl vor susține, Mircea Geoană nu ar reuși să obțină mai mult de 12% din voturile alegătorilor.

Disperarea o să-i aducă în comun. S-ar putea să candideze în comun și la Parlamentare, s-ar putea să aibă candidat comun și la Prezidențiale, dar asta nu înseamnă că vor câștiga. Va fi atât de mare vraiștea în România, încât o să-și adune neputințele PSD și PNL.

Dacă mă întrebi de persoane, poate să fie oricine. Și Geoană are o șansă să fie un candidat comun PSD-PNL. Fără partid, Mircea Geoană poate să facă în cele mai bune cazuri 10-12%”, este de părere Cozmin Gușă.

Ce funcție ar putea avea Iohannis, după ce mandatul lui se va încheia

Într-un interviu acordat în emisiunea lui Cristache, analistul politic a vorbit despre faptul că Iohannis ar putea fi unul dintre candidații la conducerea NATO, odată ce mandatul său de președinte se va încheia.

„Aș putea să-l văd pe Iohannis la NATO, numai că NATO, până ajunge Iohannis acolo, în viziunea mea, va deveni total irelevant. Cred că vor fi alte formate de discuție, unde Statele Unite nu o să mai aibă atâția oameni câți sunt în NATO, în jurul lor, care oricum fac ceea ce zice Statele Unite”, a mai spus analistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: