Redactia.ro
Home » Știri » CUTREMUR TURCIA. Un star din Premier League și-a găsit sfârșitul printre ruine

CUTREMUR TURCIA. Un star din Premier League și-a găsit sfârșitul printre ruine

Miracol în Turcia. O mamă a fost salvată după 176 de ore de la cutremure. Reacția fiului ei i-a șocat pe toți FOTO/VIDEO

Fotbalistul Christian Atsu, dat dispărut de apropiații săi, a murit la cutremurele din Turcia! Anunțul a fost făcut de agentul său.

După ce inițial presa internațională a publicat informația că Atsu ar fi fost găsit în viață, agentul său a declarat pe 15 februarie că e în continuare dispărut.

Atacantul Christian Atsu, scos fără viață de sub dărâmături

În urmă cu aproximativ două săptămâni, presa din Turcia anunța că fotbalistul Christian Atsu a fost găsit în viață sub dărâmături și transportat la spital.

„Vedeta lui Hatayspor, Christian Atsu, a fost scos de sub dărâmături! Atsu s-a accidentat la piciorul drept și respiră cu dificultate. El a fost transportat la spital”, spunea jurnalistul turc Enes Ozdemir.

Acum, el a anunțat că trupul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. Potrivit presei din Turcia, citată de BBC, Murat Uzunmehmet, managerul lui Atsu, a publicat un mesaj în care anunța că acesta a murit: „Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături. Din păcate, și-a pierdut viața”.

Și Federația de Fotbal din Turcia a publicat un mesaj după decesul fotbalistului: „Cu profundă tristețe am aflat de decesul lui. Condoleanțe familiei, prietenilor și comunității din Hatayspor”.

Mijlocașul ofensiv cu 65 de selecții la naționala Ghanei a jucat sezoane bune în Premier League înainte de a se transfera în Turcia, la Hatayspor. Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0.

Atacantul ghanez împlinise recent, pe 10 ianuarie, vârsta de 31 de ani. Acesta a jucat, de-a lungul carierei, la FC Porto, Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle, Al Raed și Hatayspor.

Trebuia să plece din Turcia cu câteva ore înainte de cutremur

Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat că jucătorul Christian Atsu, care a rămas sub dărâmături după cutremurele devastatoare de săptămâna trecută, avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seisme, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci.

„Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie”, a povestit Fatih Ilek, manager Hatayspor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: