Redactia.ro
Home » Știri » Cutremurător! Fuego suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl! Ce spune artistul

Cutremurător! Fuego suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl! Ce spune artistul

Paul Surugiu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Oameni de toate vârstele îl îndrăgesc. Cântărețul a devenit și mai apreciat pentru colindele pe care le cântă împreună cu Irina Loghin. Se pare, însă, că viața artistului nu este tocmai roz. 

De curânt, Fuego a vorbit despre problemele sale de sănătate. Probleme care, din păcate, încep să-și pună amprenta asupra sa. 

Cutremurător! Fuego suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl! Ce spune artistul

Artistul a mărturisit că suferă de o boală genetică pe care a moștenit-o de la tatăl său. Totodată, această boală i-a luat cel mai drag om de lângă el. În prezent, artistul este extrem de atent și spune că are grijă de sănătatea sa. „În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima…

Eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme.

Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă”, a mărturisit, recent, Fuego, potrivit antenastars.ro.

Paul Surugiu recunoaște că încă de când era mic prefera mâncărurile grase și gustoase. „Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, își amintește interpretul.

Ce spune Fuego despre pierderea tatălui său

Se pare că artistul nu a uitat nici acum prin ce momente a trecut când și-a pierdut tatăl. „Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute. Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns”, a mărturisit Fuego pentru Antena3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: