Redactia.ro
Home » Monden » Cuza de la Noaptea Târziu, accident de mașină! Fostul iubit al Ramonei Olaru și-a făcut praf bolidul

Cuza de la Noaptea Târziu, accident de mașină! Fostul iubit al Ramonei Olaru și-a făcut praf bolidul

GALERIE FOTO (2)

Cuza de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină chiar în centrul Bucureștiului. Fostul iubit al Ramonei Olaru și-a făcut praf bolidul de lux.

Din primele informații, în urma accidentului din centrul Capitalei în care a fost implicat, artistul și-a distrus partea din spate-dreapta a bolidului său de lux, care în momentul de față este grav avariat.

Cuza de la Noaptea Târziu, accident de mașină

Din fericire, însă, nu vorbim decât despre pagube materiale în urma acestui accident. Fostul iubit al Ramonei Olaru nu a fost rănit în niciun fel. Cu toate acestea, Cuza suferă pentru că și-a avariat serios mașina. Acesta a ținut să le dezvăluie și fanilor săi în ce stare se află acum autoturismul său.

Mașina lui Cuza de la Noaptea Târziu a fost grav avariată în urma unui accident ce a avut loc pe un bulevard aglomerat din București.

Se pare că o altă mașină l-a lovit puternic din spate pe Cuza, astfel mașina sa a fost avariată serios. Caroseria de pe spatele bolidului de lux al lui Cuza a fost desprinsă în mai multe părți, iar țeava de eșapament îndoită.

După cum era de așteptat, Cuza a făcut haz de necaz de situația nefericită în care a ajuns.

„Un weekend perfect începe așa…. din spate m-a luat”, a transmis Cuza pe Instagram.

Vedeta Tv nu a povestit, însă, cum s-a petrecut accidentul din centrul Capitalei sau cine a fost vinovat.

Și chiar dacă ar exista și aceste răspunsuri, singurul lucru cert este că bolidul de lux al lui Cuza trebuie acum să intre în service. Ca să arate ca înainte, vedeta trebuie să investească o sumă deloc mică, se pare.

Cuza și Ramona Olaru, dragoste cu năbădăi

În ultima vreme, s-a tot vorbit de faptul că Cuza și Ramona Olaru s-ar fi împăcat. După nenumărate despărțiri, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și celebrul cântăreț ar forma din nou un cuplu.

Dovadă stau imagini care au curs în direct, la Tv. Chiar la începutul lunii martie, Cuza de la Noaptea Târziu a fost invitat la ediția de Weekend a emisiunii Neatza de la Antena 1. Pe lângă privirile pe care cei doi și le aruncau, Ramona chiar l-a îmbrățișat pe Cuza fără nicio ezitare, în timpul emisiunii.