Redactia.ro
Home » Monden » Cuza de la „Noaptea Târziu” s-a afișat alături de noua sa parteneră. Imaginile inedite cu cei doi

Cuza de la „Noaptea Târziu” s-a afișat alături de noua sa parteneră. Imaginile inedite cu cei doi

GALERIE FOTO (2)

Cuza este o figură foarte discretă atunci când vine vorba de viața sa personală, motiv pentru care evită de cele mai multe ori să vorbească public despre relațiile sale. După ce legătura sa cu Ramona Olaru a ajuns la final, artistul nu a mai fost văzut în compania altei domnișoare. Recent, au apărut imagini cu acesta și o altă tânără, care se pare că ar fi noua sa iubită.

Cuza este unul dintre favoriții competiției „Asia Express”

Cuza de la „Noaptea Târziu” a devenit cunoscut după ce de-a lungul anilor s-a afirmat în mediul online datorită activității sale artistice de pe platforma Youtube. Împreună cu un grup de prieteni a început să facă coveruri amuzante la unele dintre cele mai îndrăgite melodii din topurile de la radio, iar abonații săi l-au ajutat să devină cunoscut în țara întreagă.

Pe măsură ce a trecut timpul, popularitatea tânărului a crescut, iar el a ajuns să-și croiască drumul spre televiziune. A participat la diferite emisiuni, iar acum este concurent la „Asia Express”, unde se numără printre preferații publicului. El și Emi au ajuns în competiție aproape de finală, iar șansele lor pentru marele premiu sunt foarte mari.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express

Cuza de la „Noaptea Târziu” s-a afișat alături de noua sa parteneră

Chiar dacă s-a bucurat de multă apreciere din partea oamenilor din jurul său, Cuza a avut mereu grijă ca viața sa privată să nu fie niciodată în atenția tabloidelor mondene. A avut o relație de lungă durată cu Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de care a avut șansa să colaboreze și pe plan profesional. În cele din urmă cei doi s-au despărțit, iar viața și-a urmat cursul în mod normal.

În timp ce Ramona s-a afișat alături de noul său iubit, Cătălin Cazacu, Cuza a preferat să-și păstreze aceeași atitudine modestă. Până nu de mult nu se știa sigur dacă tânărul artist este singur sau nu, însă paparazzii de la spynews.ro au surprins câteva imagini care demonstrează că există o nouă parteneră în viața sa.

Mai exact, solistul de la „Noaptea Târziu” a fost surprins în timp ce lua masa în compania unei domnișoare a cărei identitate este încă necunoscută. Cei doi s-au bucurat de o seară în compania prietenilor, ceea ce ar putea însemna că legătura dintre ei este destul de serioasă, mai ales că nu au probleme atunci când vine vorba de afișarea în public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: