Redactia.ro
Home » TV » Dacă în sezonul 1 a fost nevoit să părăsească competiția, acum vrea să se întoarcă pentru a câștiga marele premiu. Cine va fi noul concurent la Ferma 2020

Dacă în sezonul 1 a fost nevoit să părăsească competiția, acum vrea să se întoarcă pentru a câștiga marele premiu. Cine va fi noul concurent la Ferma 2020

GALERIE FOTO (2) Cine va fi noul concurent la Ferma 2020

Producătorii emisiunii ”Ferma” le pregătesc o adevărată surpriză atât fanilor, cât și celor 16 concurenți din show. Aceștia au decis să introducă și altre vedete, dacă prima a fost Andreea Antonescu, în viitor, un alt personaj excentric își va face apariția.

Dacă în sezonul 1 a fost nevoit să părăsească, acum vrea să se întoarcă pentru a câștiga marele premiu. Cine va fi noul concurent la Ferma

Potrivit Cancan.ro, în viitorul apropiat, producătorii emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni, vor introduce un nou concurent. Astfel, se pare că Andreea Antonescu nu este singura supriză la care s-a gândit echipa de producție.

Se pare că va intra un concuret extrem de ambițios și puternic. Dacă în urmă cu cinci ani, a fost nevoit să părăsească primul sezon al emisiunii, Augustin Viziru este pregătit să accepte din nou provocările show-ului. Ei bine, Augustin Viziru va fi noul concurent în emisiunea Ferma 2020.

Augustin Viziru Ferma
Augustin Viziru

August Viziru, nevoit să părăsească Ferma în 2015

În 2015, Augustin Viziru pășea încrezători în competiția Ferma, primul sezon. În timpul emisiunii, actorul și-a tăiat mâna cu un topot, secționându-și patru tendoane, spre disperarea colegilor, care au fost martori la întreg evenimentul.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, intrând direct în operație. Evident, a urmat o lungă perioadă grea de tratamente și de recuperare. Cu toate că a trecut atâta timp, actorul nu-și mai simte deloc două dintre degete. ”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru. În luna iulie a acestui an, Augustin Viziru a devenit pentru prima oară tătic. iubita acestuia a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar actorul este extrem de fericit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: