Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru a devenit tătic. Prima imagine cu fetița sa

Augustin Viziru a devenit tătic. Prima imagine cu fetița sa

Augustin Viziru

Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima oară, iar acesta a postat un videoclip cu fetița sa care a strâns mii de like-uri și comentarii.

Momentan nu se știe cine este femeia care l-a făcut tătic pe Augustin Viziru, însă este cert că relația lor este una destul de serioasă.

Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima oară

Augustin Viziru în vârstă de 39 de ani a devenit tătic pentru prima oară. Actorul a publicat un videoclip cu fetița sa care s-a născut pe 14 iunie. Vedeta este în culmea fericirii deoarece visul de a deveni părinte s-a realizat.

Momentan nu se știe cine este femeia care l-a făcut tătic pentru prima oară pe Augustin, cert este că relația dintre cei doi este foarte serioasă.

Actorul din producțiile „Umbre” şi „Faci sau taci” s-a decis să se facă băiat de casă, iar această decizie a luat-o înainte de a se înscrie la emisiunea Survivor România.

Viziru este în culmea fericirii de când prima sa fetiță, Maria Petre-Viziru a venit pe lume. Vedeta s-a mândrit cu fetița sa pe rețelele de socializare, iar imaginile au strâns mii de like-uri și comentarii.

Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe”, a scris Augustin Viziru în dreptul clipului video postat.

Augustin a spus că va deveni tătic în emisiunea Survivor România

Augustin Viziru declara în timpul emisiunii Survivor România că viața sa s-a schimbat radical după ce iubita lui l-a anunțat că va deveni tătic.

„Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, a transmis Augustin atunci în timpul show-ului.

Cea mai fericită este mama sa, pentru că acesta a reușit să se pună la casa lui și că viața profesională îi merge ca pe roate.

Augustin Viziru a divorțat în 2012 de Oana Mareș după ce aceasta a fost fotografiată în apartamentul unui alt bărbat.

După o relație de 11 ani, cei doi și-au spus adio, iar Oana și-a refăcut viașa alături de un alt bărbat, cu care are și un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini