Redactia.ro
Home » Știri » Dacia se vinde ca pâinea caldă în Italia! Prețurile sunt extrem de mici

Dacia se vinde ca pâinea caldă în Italia! Prețurile sunt extrem de mici

dacia

Modelele Duster și Sandero de la Dacia se află în topul preferințelor italienilor. Au și prețuri incredibil de mici, poate de aceea se regăsesc în Programul Rabla, demarat de Guvernul italian.

În Programul Rabla, în varianta italiană, se regăsesc și cele mai recente modele ale producătorului francez Renault, construite la Mioveni. Prețurile de achiziționare prin program sunt cele mai mici: între 4.500 euro pentru un Sandero și 9.000 euro pentru un Duster, transmite Mediafax.

Reduceri la mașini de 3.500 euro

Parlamentul italian a aprobat un pachet de stimulente pentru a încuraja vânzările de autovehicule cu combustie eficientă, precum și de vehicule electrice și hibride, au declarat doi parlamentari pentru Reuters. Italia se va alătura Franței, Spaniei și Germaniei pentru a ajuta industria auto, care a fost lovită de criza coronavirusului.

Autoritățile de la Roma le va oferi cumpărătorilor de vehicule Euro 6, cu un preț net sub 40.000 de euro și emisii de CO2 de până la 110 grame pe kilometru, un stimulent de 1.500 de euro (1.680 dolari) dacă schimbă mașini cu 10 ani sau mai vechi, conform legislației votate pe de către comisia bugetară.

Stimulentul total va ajunge la 3.500 de euro, și vor include și alte 2.000 de euro care trebuie suportate de dealeri. Pachetul trecut de prima cameră a Parlamentului italian va trebui să fie aprobat de senat. Subvențiile existente pentru mașinile electrice și hibride vor fi, de asemenea, consolidate. Legislația va fi în vigoare din august până în decembrie.

Prezența mașinilor produse la Mioveni vine ca urmare a unui parteneriat între gigantul Renault și dealerii locali, tocmai în vederea restimulării pieței de achiziții de autoturisme din Italia, lovită de altfel, ca și celelalte piețe, de criza noului coronavirus.

Dacia, printre mărcile-vedetă de pe piața europeană

Modelele Dacia au cucerit nu numai inimile italieni, ci și pe cele are francezilor, britanicilor sau belgienilor, potrivit automarket.ro. Rezultatele de vânzări din ultimii ani arată că brandu-ul auto românesc este foarte apreciat în țări precum Franța, Germania, Italia, Spania, Polonia, Marea Britanie sau Belgia.

Top 10 pieţe externe în 2019

  1. Franța: 140.568
  2. Italia: 88.499
  3. Germania: 83.518
  4. Spania: 70.189
  5. Maroc: 46.043
  6. Polonia: 31.809
  7. Marea Britanie: 30.951
  8. Algeria: 23.066
  9. Belgia: 22.500
  10. Turcia: 20.006
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: