Redactia.ro
Home » Monden » Damian Drăghici, în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „Am să te iubesc cât am să trăiesc”

Damian Drăghici, în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „Am să te iubesc cât am să trăiesc”

GALERIE FOTO (2) Damian Drăghici, în doliu.

Damian Drăghici, în doliu. Celebrul artist trece prin momente cumplite. Fratele său s-a stins din viață, iar cântărețul se pregătește de înmormântare. Damian Drăghici a postat pe rețelele de socializare o imagine cu fratele său, anunțându-și fanii că o mare tragedie s-a abătut asupra familiei sale.

Damian Drăghici, în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „Am să te iubesc cât am să trăiesc”

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați artiști de petrecere din România. Din păcate, cântărețul trece prin momente dificile. Fratele artistului, Julien Toma a murit, iar Damian Drăghici este în îndurerat de această veste. Cântărețul a postat în mediul online o imagine cu fratele său, anunțânud-și urmăritorii că trece prin momente dificile. Cântărețul a precizat că fratele lui a plecat mult prea rapid din această lume. ”Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine… Fratele meu, Julien Toma, a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme și prea repede. Julica, te iubesc și am sa te iubesc cât am să trăiesc”, a spus Damian Drăghici pe Facebook

Damian Drăghici și-a emoționat fanii cu mesajul postat pe rețelele de socializare. Acesta a mărturisit cât de dor îi este de fratele său. Drăghici nu a spus care este cauza decesului a fratelui său. ”Îmi este dor de tine și o să-mi fie dor în fiecare zi. Dumnezeu să-ti odihnească sufletul în pace!’, a mai scris Damian Drăghici pe rețelele de socializare.

fratele lui Damian Draghici

Damian Drăghici, dezvăluiri inedite despre viața sa

Damian Drăghici a cântat pe cele mai mari scene ale lumii cu nume importante ale muzicii internaționale. Într-un interviu oferit Irinei Păcurariu, a făcut dezvăluiti inedite despre familia sa. Damian și-a cunoscut mama în urmă cu un an, fiind crescut de bunicii săi. De asemenea, artistul a declarat că familia sa nu e mândră de el, iar acest lucru l-a determinat să muncească pentru visul lui. “Bunicii m-au crescut. Pe mama am cunoscut-o acum un an, iar pe tata nu cred că l-am făcut niciodată fericit, nu l-am mulțumit, în general, nimeni în familie nu e mândru de mine, lucru care m-a deranjat și de asta nu m-am oprit să încerc să dovedesc.Întotdeauna mă gândesc că nu am făcut nimic în viață, mi s-a spus întotdeauna n-o să faci nimic, o să te bată râsul… Când ți se spune că nu o să faci nimic, sunt vorbe pe care ți le spui, mai târziu, tu”, spune artistul.

Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a învățat naiul la 10 ani, după ce cântase la diferite instrumente de la vârsta de 3 ani. A fugit din România la 18 ani, prin Iugoslavia, ajungând ulterior în Grecia. A fost descoperit pe subsidiara olandeză a firmei Sony Music, care i-a oferit șansa să înregistreze. După o audiție la Atena, i-a fost oferită o bursă integrală la Colegiul de Muzică Berklee, din Boston. A locuit în Los Angeles, are 20 albume înregistrate și ca participat ca invitat pe un album care a câștigat un Premiu Grammy.

Cred că în perioada pandemiei am ajuns într-un loc în care fugim de noi în fiecare zi – de asta divorțuri, separări. În următoarea viață, dacă ar fi să mă întorc și să îmi aleg o meserie nobilă, aș vrea să fiu doctor.Nu există lucru mai nobil… aparent, artiștii se dăruiesc altora, dar noi suntem egoiști. Îmi spunea cineva că Pleșu a ascultat Romica Puceanu, multă lume a ascultat muzică lăutărească veche. Noi o știm, cei din altă generație…”, a mai adăugat Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: