Redactia.ro
Home » Știri » Dan Barna a devenit tată! Soția vicepremierului a adus pe lume un băiețel: “10 august și cea mai dorită notă de 10”

Dan Barna a devenit tată! Soția vicepremierului a adus pe lume un băiețel: “10 august și cea mai dorită notă de 10”

Dan Barna a devenit, marți, tată. Soția vicepremierului tocmai a adus pe lume un băiețel, la doar câteva ore după ce a a ajuns la spital.

Dan Barna a devenit tată de băiat! Vicepremierul a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Dan Barna a devenit tată! Soția vicepremierului a adus pe lume un băiețel

“10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, este mesajul postat în urmă cu scurt timp de Dan Barna pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiul său.

Soția lui Dan Barna, Olguţa Dana Totolici, a ajuns marți dimineață la spital, în travaliu.

Se pare că din acest motiv Dan Barna a lipsit de la ședința USR. Totodată, vicepremierul a anunțat că va absenta și de la reuniunea coaliției de guvernare din această după-amiază.

Liderul USR PLUS și-a anunțat colegii că nu ajunge marți la niciuna dintre ședințe, pentru că merge cu soția sa la spital.

Recent, Dan Barna a declarat că el și soția și-au dorit foarte tare un copil.

„Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, a mărturisit vicepremierul, în urmă cu câteva luni, la o emisiune TV.

Cine este soția lui Dan Barna

Despre soția lui Dan Barna, pe numele ei Olguţa Dana Totolici, se știe că lucrează la OMV Petrom de aproximativ 12 ani. În ultimele luni, aceasta a ocupat funcția de Head Of Department Data Protection în cadrul companiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: