Redactia.ro
Home » Știri » Dan Barna a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Mesajul liderului USR de pe rețelele de socializare

Dan Barna a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Mesajul liderului USR de pe rețelele de socializare

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat joi că este infectat cu COVID-19. Acesta a ținut să precizeze că este într-o stare bună.

 

Dan Barna, infectat cu COVID-19

Liderul USR a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare că este infectat cu noul coronavirus. Dan Barna susține că își va desfășura în continuare activitățile profesionale în mediul online.

Liderul USR a declarat că a decis să se testeze de Covid înainte de a lua parte la un eveniment, iar rezultatul a fost pozitiv.

Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, a scris acesta.

Dan Barna a precizat că nu are simptome, că starea sa generală este una bună și că se află deja în autoizolare: „Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a fost mesajul liderului USR.

Știre în curs de actualizare

Etichete: